Loading...

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

Write Fan Report

There are no Fan Reports yet written for AKTUALOV DAN ŽENA. Be the first to write a review and share your experience with others.


Artist description

Napovedujemo najbolj ROMANTIČEN glasbeni spektakel prihodnje pomladi… 

💜 AKTUALOV DAN ŽENA 2019! 💜
8. MAREC 2019, DVORANA STOŽICE 

Radio Aktual vsako leto pripravi posebno, spektakularno slavje, v čast naših najdražjih dam – mam, prijateljic, žena, babic, sodelavk in sester. Vsako leto znova se zberemo in jim namenimo dan, ki je ustvarjen samo zanje. Aktualov dan žena tako vedno znova navdušuje dame vseh starosti in jim pričara posebno doživetje, na katerega obujajo spomine še vse do naslednjega leta. V njihovo čast bodo 8. marca 2019, v ljubljanskih Stožicah nastopila priznana imena slovenske in hrvaške glasbe, ki bodo poskrbela za slavje, kot ga še ni bilo.
Z nami bodo dan žena slavili:

-       IVAN ZAK

-       GRUPA VIGOR

-       MARKO ŠKUGOR

-       JOLE

-       NINA PUŠLAR

-       PRAVILA IGRE

-       in gostje presenečenja!

POZOR! ŠTEVILO VSTOPNIC BO OMEJENO, zato si svojo zagotovite na vseh prodajnih mestih EVENTIM in PETROL še preden poidejo!

Več o nastopajočih…

IVAN ZAK – Na Aktualov dan žena 2019 prihaja On – z iskricami v očeh in s samosvojo energijo v glasu in stasu. Sproščen, popoln, perfekcionističen, fatalen … Tako v baladah kot v svojih hitrejših uspešnicah. Seksi na vse načine. Pripravi se na njegov pompozen prihod na največji oder v Sloveniji, ko Ti v živo zapoje, da si »Bolja od najbolje«. Ivan Zak! 

GRUPA VIGOR – Ker nam vaše mnenje največ pomeni, in ker ste vi tako želeli, se na največji oder v Sloveniji skupaj z Aktualom vrača tudi zmeraj nasmejana in pozitivna Grupa Vigor! Razposajeni fantje na čelu s karizmatičnim pevcem Mariem zato obljubljajo največji Vigor-žur do zdaj, na katerem ne bo manjkalo niti najbolj seksi zvijanja bokov. Izzivajo vas – Grupa Vigor! 

MARKO ŠKUGOR - Še pred kratkim član veličastnih Četiri tenora, danes prvi tenor Dalmacije. A že čutite mravljince po vsem telesu? Tudi » Samo s tobom sam upoznao ljubav,« zapoje. Predstavljajte si, da smo v toplem, romantičnem večeru ob morju, zvezdno nebo nad nami pa nam pričara eden in edini – Marko Škugor! Mi smo že tam, da skupaj letimo in se prepustimo …

JOLE – A je čas za pavzo? Haha, če vprašate Joleta, samo tempo tempo! Človek, ki se vam na odru ves razda in tudi od vas pričakuje – akcijo! Energični Splitčan za Aktualov dan žena 2019 napoveduje 100 % in še več. Dokažimo mu, da Aktualovci skupaj zmoremo vse! 

NINA PUŠLAR  – Nežna, mila, prekrasna, usodna. V čustvih, izpovedovanju le-teh, ljubezni, odnosih. Draga Aktualovka, povabili smo jo, da ne pozabiš, kako si čudovita: »Lepa si, ko se nasmejiš in ko oči napolnijo ti solze. Lepa si.«

PRAVILA IGRE – Vas, naše edinstvene poslušalke, prek Radia Aktual in njegovega veličastnega spektakla v Stožicah osvajajo tudi mladi, talentirani, simpatični, izklesani, izjemno privlačni fantje – Pravila igre! So prejemniki prestižne hrvaške nagrade Cesarica. Glasbena senzacija na Hrvaškem, ki želi v živo z glasbo, energijo, srčnostjo in prisrčnostjo prepričati tudi vas! In zato smo jo povabili – ker vas bo. Takšna so namreč naša – Pravila igre! 

Vabljeni na čarobno vzdušje ob dnevu žena! 💜