Tomislav Bralić in Klapa INTRADE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da bo zaradi obilice dežja, neviht,  jutrišnji  koncert Tomislava Bralića in Klape INTRADE, izveden v PONEDELJEK (9. 9.) v Križankah. Trudili smo se po najboljših močeh, vendar na višjo silo ne moremo vplivati. Vstopnice veljajo za ponedeljkov termin in jih ni potrebno menjati.

Hvala za razumevanje.

Zadarska klapa „Intrade“ deluje od leta 1985 in je med najpopularnejšimi klapami na Hrvaškem in v Sloveniji. Žametni glas Tomislava Bralića in iskrena interpretacija klape Intrade, širijo emocije in navdušujejo publiko, njihove pesmi pa se dotaknejo src.

Kot večina klap so tudi oni začeli acapela in kasneje pridružili še glasbeno spremljavo ter leta 2010 zasloveli s pesmijo Zora bila. Osvojili so več nagrad, med njimi nagrado publike, s pesmijo Zašto uvik pivan leta 2012 na Festivalu Zabavne Glasbe Split.

S svojimi uspešnicami  Ane moja, Ne znam što me tebi vuče, Kuća kraj ferala, Da mi budeš jidro, Zašto uvik pivam, Nisam te sriće, Zalutali pogled in mnogimi drugimi bodo prinesli delček Dalmacije tudi v ljubljanske Križanke, kjer bodo predstavili njihove najnovejše uspešnice z lanskega albuma Bilo je i vrime kot so Ne mogu ljubav krit, Bilo je i vrime, Ti samo si ti, Lipe oči, ….

Tomislav Bralič in klapa Intrade vas vabijo da skupaj preživimo Poletno noč v Križankah 08.09.2019 s pričetkom bo 20. uri.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MARUŠKA KORELC S.P.

Mlakarjeva ulica 78

4208 Šenčur