icon-crosseticketqrcodeproblem

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica

SPEŠL IVENT Ice on Fire + Fat Butlers

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Informacije o dogodku

KONCERT - Ice on Fire + Fat Butlers, 21. maja ob 21h

Led na ogji" so pršli na idejo, da vam konec maja ponudijo edinstven večer. Zato bodo 21. maja nastopili v Center Slovanskih Kultur France Prešeren na Trnovem v Ljubljani, zraven pa so povabili še dobre frende "debele kelnarje" oziroma Fat Butlers.

Edinstven koncert? V kakšenem smislu?
Vsi vemo, da so fantje lani izdali svoj prvi album, imel ognjeno dobre špile po festivalih, kjer so spoznali Tilna, zdej 5. člana benda, čez zimo pa so ustvarili že skoraj celo novo plato. Konec maja se začnejo spet koncertiči in zakaj ne bi začel na polno v Ljubljani? Vsi mamo radi bolano Ljubljano. No pač... Komplet cela plata Dobro v Slabem + spešl coverji + nov material + nov vajb + kar neki presenečenj.
Povej mi prjatu, a ti veš kaj je drum battle? Če ne, prit 21. maja. Povej kolegica a ti veš kako zveni Ponos če ga poje 3-4 folka? Zveš 21. maja. Povej prjatu..., a ti poznaš kakega Kralja in Kraljico k bi si upal špilat z nami? Ju boš spoznal 21. maja. Prjatu, zate to delajo fantje. Rekl so da ti morjo dat neki res hudga. Ampak pazi, prostora je samo za okoli 200 folka, tak da hitr po karte. Sej so sam 5 evrov. Ha, še pivo je dražje v Ljubljani.
Vidmo se 21. maja v CSKFP!
Ulet prjatu.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

DRUŠTVO TRNFEST

Karunova ulica 14

1000 Ljubljana


Ta internetna prodaja je del eventim-network.