SAŠA MATIĆ, LAPSUS BAND,MILICA TODOROVIĆ

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Vabljeni na najboljšo zabavo ob 3. obletnici Pivnice Celjanka! Dovolite nam, da se vam ob tej priložnosti zahvalimo za zaupanje in da skupaj proslavimo obletnico na najboljši možen način!

❌ SAŠA MATIĆ ❌
V Celje se po nekaj letnem premoru vrača kralj najlepših romantičnih balad na Balkanu, ki polni klube, diskoteke in dvorane po celotni Evropi, eden in edini - Saša Matić.

❌ LAPSUS BAND ❌
Za vse ljubitelje odličnega bendovskega zvoka! Prvič v Celje prihaja ta trenutek najaktualnejša skupina na Balkanu. Njihov nastop bo prava “paša” za oči predvsem za vse predstavnice nežnejšega spola.

❌ MILICA TODOROVIĆ ❌
Na veliko željo naših obiskovalcev v Celje ponovno prihaja - Milica Todorović. Ob njeni neustavljivi energiji s širokim repertoarjem in odrskim seksipilom nihče ne bo ostal ravnodušen.

___________________________________________________


💳
STAROSTNA OMEJITEV: 16+
Vstop na prireditev imajo osebe z dopolnjenimi 16. leti starosti. Osebam, mlajšim od 16 let, je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali drugih zakonitih skrbnikov. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače.
(Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70/2006);

💳
Vstop je dovoljen osebam z veljavno osebno/vozniško izkaznico ali potnim listom.


Odgovorni organizator prireditve:

"BAR CHAMPION PUB" DARKO TURNŠEK S.P.

Opekarniška cesta 15a

3000 Celje