icon-cross

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica

LJUBEZENSKI OGLAS - Vstopnice ©

LJUBEZENSKI OGLAS

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Informacije o dogodku

* Z doplačilom 20,00 eur je možna rezervacija Valentinove večerje s tremi hodi. Več info: 040214226

Za vse nostalgike in romantike!

Predstava, ki vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju “dlake v jajcu” pri življenjskih odločitvah.

Zorka išče moškega svojega življenja in ker je ”dol” vse zanič, se  Zorka  odloči  priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo….koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji. Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali!

Komični lik Zorka, oz. igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose na komičen način.

O Vesni:
Vesna Anđelković prihaja iz Leskovca v Srbiji. Leta 2005 se je odzvala povabilu slovenskega Ministrstva za kulturo in nadaljevala svojo ustvarjalno pot pri nas. Je dobitnica nagrad in priznanj na področju igre in umetnosti. V Sloveniji živi in ustvarja že 12 let (igra, vodi gledališke delavnice, režira predstave … ), širše slovensko občinstvo pa jo pozna iz TV serij in filmov: Popolna družina, Cimra, Naša mala klinika, Čefurji raus …

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

D & B FINING d.o.o.

Lokev 77

6219 Lokev


Informacije o dogodku

Ta internetna prodaja je del eventim-network.