icon-crosseticketqrcodeproblem

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica

KURZSCHLUSS: Das Rock Paket - Vstopnice ©

KURZSCHLUSS: Das Rock Paket

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Informacije o dogodku

Das Rock Paket:

S.A.R.S. + Bajaga i Instruktori

 

Novembra in decembra bodo imeli razlog za obisk pop up kluba Kurzschluss tudi ljubitelji rockovskih melodij. 24. novembra bo srbska zasedba S.A.R.S. v širši zasedbi prvič predstavitvila novo ploščo Glava, 19. decembra prihaja ikonični pevec, kitarist in avtor Bajaga s svojo spremljevalno zasedbo Instruktori. Das Rock Paket, ki bo na voljo samo v oktobru, omogoča nakup omejenega števila vstopnic za oba koncerta po ceni 24 evrov.

 

S.A.R.S. @ Kurzschluss

24. november 2019

Vrata odpiramo ob 21. uri

 

Alternativni rokerji so do danes nanizali že več tisoč koncertov, po šestih studijskih albumih in 23 videospotih, od katerih jih je kar 19 preseglo milijon ogledov na Youtubeu, pa trenutno veljajo za enega bolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije. Pred dnevi so izdali prvi single Veruj mi s prihajajočega albuma Glava, z novim materialom, tako kot tudi z največjimi starimi uspešnicami, pa bodo 24. novembra v Kurzschlussu, kamor se ponovno vračajo po treh letih, navdušili vse najbolj goreče privržence.

 

Sveži in stari hiti

Veruj mi

Perspektiva

Lutka

Buđav lebac

 

STAROSTNA OMEJITEV 16 +

(Mlajšim od 18 let vstop dovoljen samo v spremstvu zakonitega skrbnika)

 

Bajaga i Instruktori @ KURZSCHLUSS

19. december

Vrata odpiramo ob 21. uri

 

Bajaga po več kot treh desetletjih s svojimi Instruktori še vedno najde pot do src mnogih generacij, kar dokazujejo redno razprodane dvorane na celem območju nekdanje skupne države. Brezčasni hiti, kot so “Tišina”, “Ti se ljubiš (na tako dobar način)”, “Plavi Safir”, “Muzika na struju”, “Tamara”, “442 do Beograda” in številni drugi so le nekateri, ki jih redno vključujejo v svoj repertoar nastopov. Nanizali so več kot 2500 koncertov in prodali preko 3 milijone plošč, kar je za današnje razmere v glasbenem svetu nepojemljivo. Lani so po šestletnem diskografskem premoru izdali svoj 12. studijski album z naslovom “U sali lom”, na katerem so svoje oboževale obdarili z devetimi novimi in eno bonus skladbo “Kad mesec prospe rekom srebra sjaj”, pod katere se je v večini kot avtor podpisal prav Bajaga. Navdiha mu v vseh letih ustvarjanja ni zmanjkalo, sam pa pravi, da brez svoje spremljevalne zasedbe prekaljenih glasbenikov uspeh ne bi bil zagotovljen. ‘Njegovi’ Instruktori Aleksandar Lokner (vokal, klaviature), Živorad Milenković (vokal, kitara), Miroslav Cvetković (vokal, bas kitara), Čedomir Macura (vokal, bobni) in Marko Nježić (vokal, kitara) so mu skozi vsa leta vedno stali ob strani. 

 

Sveži in stari hiti

“Tišina

“Ti se ljubiš (na tako dobar način)”

“Plavi Safir”

“Muzika na struju”

“Tamara”

“442 do Beograda”

 

STAROSTNA OMEJITEV 16 +

(Mlajšim od 18 let vstop dovoljen samo v spremstvu zakonitega skrbnika)

 

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.Odgovorni organizator prireditve:

Črni Poni d.o.o.

Trubarjeva cesta 79

1000 LjubljanaInformacije o dogodku

Ta internetna prodaja je del eventim-network.