icon-crosseticketqrcodeproblem

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica

KiNG FOO Live + gosti

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Informacije o dogodku

KONCERT
ter predstavitev dokumentarnega filma simfonične ekstaze Shenzhen-Kitajska

31. maj ob 21h

GOSTJE
Maja Keuc
Aleš Ogrin, klaviature
Murat & Jose
Tomi Meglič, Siddharta

O SKUPINI
Po odmevnem nastopu na slovenski popevki 2016 kjer so s pesmijo Začaraj Me pobrali nagradi strokovne žirije za najboljšo izvedbo, najboljši aranžma, kot najboljše pa so jih izbrali tudi ostali nastopajoči, so se KiNG FOO odpravili na koncertne odre. Okrepljeni s pevko Aleksandro Josič, ki je nase opozorila na talentih v Srbiji, kjer je osvojila 3. mesto so KiNG FOO trenutno ena izmed najhitreje vzpenjajočih skupin na slovenski glasbeni sceni.V leto 2017 so stopili s tretjim videospotom za pesem Lebdenje, februarja pa so prišli v finale EME s pesmijo Wild Ride.Decembra istega leta so izdali svoj prvenec Galaxie, katerega izid so pospremili z velikim koncertom v ljubljanskem Cirkusu. Svojo glasbo so KiNG FOO predstavili tudi v tujini. 4x so se odpravili na turnejo v Srbijo, pot pa jih je zanesla tudi v Švico, Hrvaško, Portugalsko in Kitajsko.
Aleksandra Josić, Rok Golob, Matej Sušnik in Peter Hudnik poskrbijo, da iz njihovih nastopov nihče ne odide ravnodušen, pa naj gre za glasbenega sladokusca, ki pričakuje avtorsko glasbo ali le obiskovalca željnega dobre zabave ob kvalitetni glasbi.
KiNG FOO repertoar zajema vse bolj prepoznavne avtorske skladbe (Začaraj me, Galaxije Bežijo, 1000 Besed, Dance Without Moving, Lebdenje…) in žanrsko pester nabor zabavnih priredb popularnih skladb odigranih na svoj, unikaten način.

Člani Skupine
Rok Golob - Bobni
Aleksandra Josić - Vokal
Peter Hudnik - Kitara
Matej Sušnik - Bas

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

DRUŠTVO TRNFEST

Karunova ulica 14

1000 Ljubljana


Ta internetna prodaja je del eventim-network.