DEŽURNI KRIVCI + Locus Pocus

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Dežurni krivci bodo konec novembra zakrivili peto ploščo z naslovom Narobe svet ter jo v spremstvu predvozača Locusa Pocusa predstavili v Kinu Šiška!

Dežurni krivci, ki od sredine devetdesetih let prejšnjega stoletja po svojih pravilih in tempu prispevajo k slovenski glasbi, bodo konec novembra 2019 izdali peto ploščo, poimenovano Narobe svet. Osem pesmi bo izšlo na vinilu pri neodvisni prekmurski založbi God Bless This Mess Rec., na spletnih platformah pa bo na voljo razširjena verzija z 11 pesmimi. Pod izdelek je podpisan avstrijski producent Hannes Jaeckl, ki je z Dežurnimi krivci sodeloval že pri dveh predhodnih albumih, Fakti in Strup, za grafično podobo plošče pa je tokrat poskrbel vsestranski ustvarjalec Gregor Purgaj.

Locus Pocus je Boštjan Imenšek, samouk na kitari, ki je v dobrih dveh dekadah štromal in snemal z najrazličnejšimi zasedbami (Fushies, Barni band, CZD, Mi2, Muškat Hamburg…). Trenutno buči kot blues, rock, noise eksperimentalno ambientalni enojec brez krmarja, pluje po ritmu isto in enega, enega in istega z dinamiko vala in buke, pri čemer je njegova ena in edina pomoč kitara in telefonski krik.

 

Odgovorni organizator prireditve:

Kino Šiška

Trg prekomorskih brigad 3

1000 Ljubljana