icon-cross

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica

DENIS NOVATO - JUBILEJNI KONCERT - Vstopnice ©

DENIS NOVATO - JUBILEJNI KONCERT

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Informacije o dogodku

Vabljeni, da ste del nepozabnega glasbenega dogodka, ki bo potekal v čast 30. obletnice delovanja priznanega slovenskega harmonikaša Denisa Novata.

Denis Novato je absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko. S harmoniko je obredel ves svet, z zvoki diatonične harmonike je razvedril razpoloženje svetovnih državnikom, največjim svetovnim filmskim zvezdam in športnikom. Pohvali se lahko tudi s tem, da je Avsenikovega Pastirčka zaigral tudi papežu Frančišku. Avstrijski izdelovalec harmonik Lanzinger je zanj naredil poseben tip harmonike in ga po njem tudi poimenoval, sicer pa je sodeloval z največjimi imeni domače in tuje narodnozabavne glasbe. V čast si šteje, da sta brata Avsenik tudi zanj ustvarila avtorsko delo.

V novembru prihaja v Kranjsko Goro, kjer bo praznoval 30. obletnico svojega delovanja. S seboj bo pripeljal goste kot so ansambel Die Mooskirchner, Alpski kvintet, Kraški kvintet, Trio Denis Novato, Klara Missebner in Ermes Costa. Prireditev bo povezoval vsem znani Ingo Rotter.

Dobrodošli v Kranjski Gori, 9. novembra 2018 ob 20.00!

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Turizem Kranjska Gora

Kolodvorska ulica 1c

4280 Kranjska Gora


Ta internetna prodaja je del eventim-network.