ANDERSON .PAAK & The Free Nationals

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Eden vodilnih predstavnikov sodobnega hiphopa, R&B-ja in neosoula, zvezdniški glasbenik in producent Anderson .Paak, varovanec slovitega Dr. Dreja in sveži dobitnik grammyja za najboljši rap nastop, se bo s svojim bendom konec avgusta ustavil na ekskluzivnem klubskem nastopu v Šiški. Ne zamudite koncerta enega najbolj vročih izvajalcev ta hip!

Pevec, reper, producent, skadatelj in multi-instrumentalist Anderson .Paak si je po spalničnih začetkih s svojo elegantno zmesjo hiphop, R&B, jazz, soul in funk elementov kmalu utrl pot do slavnega producenta in glasbenika Dr. Dreja ter gostoval na njegovem povratniškem albumu Compton leta 2015. Sodeloval je tudi z The Gameom, leto kasneje pa izdal priznani drugi album Malibu, ki je končal na vrhu marsikatere lestvice najboljših plošč leta in bil nominiran tudi za grammyja.

V letih zatem je .Paak sodeloval še z drugimi največjimi imeni svetovne urbane glasbe, kot so Kendrick Lamar, Flying Lotus, Snoop Dogg, Pusha T itd. ter izdal še dve izvrstni plošči, Oxnard leta 2018 in Venturaaprila letos. Slednja je požela vsesplošno odobravanje kritikov, še pred njenim izidom pa je .Paak prejel tudi grammyja za najboljši rap nastop za single “Bubblin”. V sklopu trenutne svetovne turneje se bo zvezdnik s svojim bendom The Free Nationals predstavil tudi na klubskem koncertu v Šiški.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Kino Šiška

Trg prekomorskih brigad 3

1000 Ljubljana