icon-crosseticketqrcodeproblem

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica

2. ART Expo Ljubljana - Vstopnice ©

2. ART Expo Ljubljana

2. ART Expo Ljubljana Vstopnice

Gospodarsko razstavišče, LjubljanaSVN
čet, 12. sep 2019, 09:00pon, 16. sep 2019, 12:00

Informacije o dogodku

Kulturni spektakel v prestolnici "2. ART Expo Ljubljana"

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče & BTC City Ljubljana

 

AAMI Corporation vas vabi na kulturni spektakel "2. ART Expo Ljubljana", na katerem si boste lahko ogledali umetniška dela okoli 300 mednarodnih razstavljalcev. 5-dnevni dogodek je odlična priložnost, da od vsakdana pobegnete v kreativni svet in občudujete umetniške stvaritve ter nekatere avtorje osebno spoznate. Bogato dogajanje bo popestreno z različnimi predavanji, tečaji, koncerti in delavnicami.

Osrednji del expa bo potekal v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča, v BTC City-ju Ljubljana pa bodo potekali dodatni kulturni dogodki in razstave. Več kot 50 dogodkov bo dodatno obarvalo široko paleto razstavljalcev iz Slovenije, Češke, Hong Konga, Združenega kraljestva, Kazakhstana, Peruja, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Turčije, Kitajske, Madžarske, Brazilije, Japonske, Nizozemske in drugih držav.

Pridružite se nam na otvoritvenem dogodku v četrtek, 12. septembra 2019 ob 19. uri na Gospodarskem razstavišču ali pa si vzemite čas v naslednjih dneh expa in si oglejte kreativni svet umetnosti. Dnevne vstopnice so v predprodaji na voljo že od 4,95€ dalje. Na expu lahko kupite tudi AAMI uradni katalog z vsemi informacijami o razstavljalcih in partnerjih.

Več o dogodku, razstavljalcih in dogajanju: www.artexpo-ljubljana.com.

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod Atelje Art Murn International

Ameriška ulica 8

1000 Ljubljana

 

Oglas, promocija, partnerji

Ta internetna prodaja je del eventim-network.