Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Noč ko ostanejo jagenčki celi, volkulje site, pastirjem pa se strga!

V petek 29ga Aprila nas v sklopu svetovne turneje ob izdaji njihove!k7 DJ Kicks kompilacije na Zadnji Večerji čaka 7 urna eksluzivna “nu-house” poslastica

Wolf + Lamb (New York) vs. Soul Clap (Boston)

Torej, v špici pomladi, sredi prazničnih pirhov in šunk in med prvo-majskim obiljem nas bodo, direktno iz naj-elitnejših plesišč po Berlinu, Moskvi, Londonu, Parizu in Bruslju, stresli New Yorški “finest taste maker-ji” Wolf + Lamb, na čelu z glavnim kuharjem Zev Eisenberg-om in njegovim “saucierom” Gadijem Mizhari-jem, ter Bostonska somellierjska zasedba Eli Goldstein in Charles Levine, še bolje poznana kot Soul Clap. O njih ne bomo izgubljali besed, saj njihova produkcija presega možnost konzumacije in njihove številne mojstrovine zlahka preverite na globalnem spletu ali spodnjih povezavah. Izstrelimo pa lahko samo njihov skupni življenjski moto: “free your mind, and your ass will follow”.

S to zasedbo vam garantiramo celo-večerni redosled vrhunskih “slow-motion” specialitet, za brezhibno postrežbo pa bo, kot ponavadi, poskrbela že vpeljana IntoSomeThinG? ekipa. Da bomo za okroglo mizo zares sedeli vsi “družinski člani”, si lahko karto priskrbite v predprodaji preko prodajne mreže Eventima, saj bodo kapacitete zaradi udobja vseh obiskovalcev tokrat omejene na samo 500 jedcev (vkljucno z g.listo)!

 


Na Zadnjo Večerjo ste vabljeni vsi ekshibicionisti, pacifisti, moralisti in hedonisti, vsi potrebni očiščenja, tisti s križi in pentagrami, zvezdosledi, vsi potrebni nostalgije ali samo neumne bedarije, skratka vsi, ki vas zabava vprašanje, kaj se zgodi, ko jagenjčki obmolknejo. Kdo bo volk, kdo bo volkulja, kdo bo preoblečen v jagnje in kdo bo slečeno jagnje, bomo prepustili vam. Bodite to v kar se lahko oblečete ali slečete, do-rečete, ali najraje spečete. Škofija bi vam ponudila za zadnjo večerjo neugoden kredit za “kruh”, mi pa vam lahko obljubimo, da vam bo z nami še enkrat brezskrbno, hedonistično in na svoj način vse odpuščeno.

Zakaj Zadnja Večerja? Ker je večerja ponavadi zvečer, in se lahko zavleče pozno v noč. Ker se je! Ker zadnjo kosilo ne zveni tako prepričljivo. In zato, ker Zadnja Večerja nikoli ni resnično zadnja...

Karte so v predprodaji preko Eventima €12.50, z letakom €15, brez vsega pa €16. V primeru razprodaje kart pred dogodkom vas bomo obvestili preko vseh standardnih medijskih kanalov.

P.S. Kot se spodobi zaključnemu dogodku se je za to noč ustvaril novodobni manuskript iz pod rok ilustratorke in oblikovalke Ane Barage. Pripravljajo pa se tudi se dodatni vizualni in glasbeni presežki s katerimi hocemo še lepse zaključiti zgodbo v Klubu K4.