Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1. JULIJ 2017 - IVANČNA GORICA
✭✭NAPOVEDUJEMO WOODLAND 2017✭✭ NAJVEČJI ELEKTRONSKI OPEN AIR FESTIVAL V SLOVENIJI ✭✭ 

Tudi letos bomo skupaj pisali neverjetno glasbeno pravljico imenovano Woodland Festival! Podajte se na ekstravagantno pustolovščino polno vrhunskih DJev, spektakularnih odrskih nastopov in epskega vzdušja, ki vas čaka globoko sredi gozda...

Letos smo za vas pripravili vrhunec, največje glasbeno presenečenje, zato lahko trdimo, da bo WOODLAND 2017 največji, najboljši in najbolj odmeven do zdaj!

NASTOPAJOČI:
UMEK
 - svetovna zvezda, največji in najbolj prepoznaven slovenski izvajalec v tujini, ambasador slovenske elektronske glasbe v svetu, ki se redno uvršča v sam vrh svetovnih DJ lestvic - legendarni "FOTR", DJ UMEK!

VANILLAZ - najuspešnejši DJ dvojec v regiji Adria ( nastopi na Ultra Europe, WMC Miami, ATP, Umagination in sodelovanje s French Montana)

KOSTA RADMAN - najboljši EDM DJ iz Hrvaške (nastopal ob boku Tiesta, Axwella, Steve Angella, Sebastiana Ingrossa, Eric Prydza in mnogih drugih; vrtel na Ultra festivalu v Splitu & že 10 let rezident v paški Papayi).

SECRET DISCO - Energični dvojec z mešanico udarnih elektronskih zvokov za velike plesne arene, letos beležita že okroglih 10 let nastopanja v živo & nepozabnih žurk (nastopala na MTV Valkane Beach Party, v Ambasadi Gavioli in ob boku Hardwella, Armin Van Buurna, Axwella, Gigi D'Agostina in mnogih drugih)

Devious, Ranchie, Luxia, Kasnich Brothers - resident, Dj Yoco in SunDee!

★ANIMACIJSKI PROGRAM
• Atraktiven odrski show

• Spektakularni nastopi
• Ekstravagantni kostumi

• Clubbing dancers
• Live act 
• Hostese 
• Barmani, cocktail show
• Fireshow

VEČ o nastopajočih: www.woodland.si/sl-SI/45895/nastopajoci

WOODLAND BASIC INFO:
PRIČETEK: SOBOTA 1. JULIJ - ob 20:00 (KAMP ob 16:00)
ZAKLJUČEK: NEDELJA 2. JULIJ - ob 8:00 (KAMP ob 14:00)
STAROSTNA OMEJITEV! Vstop le osebam nad 18 let in z osebnim dokumentom!

UGODNE CENE PIJAČ: Woodland festival je namenjen vsakemu žepu saj je na prvem mestu vrhunska zabava. Zato boste lahko izbirali med pestro ponudbo vaših najljubših pijač priznanih alkoholnih in brezalkoholnih znamk (tudi mešanice) po super nizkih cenah od 1,9 € - 3 €.

WOODLAND RESTAVRACIJA: Letos vam pripravljamo veliko novost in nadgradnjo kuhinje ter jedilnice v sodelovanju s priznanim gostincem, kjer se boste lahko kvalitetno in dobro okrepčali z najrazličnejšimi jedmi in prigrizki. 

10 EUR KONZUMACIJE* - Vsi obiskovalci z vstopnico kupljeno v predprodaji (ne zamudi!) prejmete ob prihodu kar 10 eur sredstev na Woodland plačilno kartico, ki jih zapravite za nakup katerekoli pijače. Noro kajne? :) Velja za prihode na glavno prizorišče festivala med 20:00 - 21:00. Sredstva lahko porabite do 22:00 *Skupna vrednost Woodland plačilne kartice je 10 eur, ki vključuje znesek uporabe sistema 1,5 eur. 

PREVOZI: Prevozi na WOODLAND bodo organizirani iz celotne Slovenije! Na voljo bodo avtobusni prevozi, vlak, posebne taxi ugodnosti...

KAMP + DNEVNO DOGAJANJE: Vse informacije o kampiranju na strani www.woodland.si

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC - NE ZAMUDI! Ekskluzivno na vseh prodajnih mestih Eventim.

VSE PODROBNEJŠE INFORMACIJE NA: WWW.WOODLAND.SI

 

 Odgovorni organizator prireditve

WOODLAND d.o.o.

Ulica 6.junija 14

1295 Ivančna Gorica