Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Kdo je Mladen Tomic?

Hipnotična mešanica techno in techno-house glasbe, začinjena z groove in bass linijami, opisuje glasbene stvaritve Mladena Tomica, Bosanskega DJ in producenta, ki je osvojil srca zabavljačev s celotnega sveta. 
Njegovo osebno ustvarjanje, prepoznano in podpirano s strani uglednih glasbenih ustvarjalcev in lastnikov znanih glasbenih založb, kot so Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof, Adam Beyer, Stefano Noferini in drugi, ga je izstrelilo med najboljše ustvarjalce, prav tako pa mu je odprlo vrata najprestižnejših klubov in festivalov po celem svetu.
Priča njegovemu uspehu so nastopi po Evropi (Nemčija, Španija, Nizozemska, Francija, Avstrija, Češka Republika, Italija, Grčija, Slovenija, Anglija, Škotska, Madžarska, Bolgarija, Belgija...), Ameriki (ZDA, Kolumbija, Mehika, Kostarika) in Kanadi.
Z zbirko neprestano hvaljenih serij originalnih skladb, je produkcija še vedno v središču Mladenovega posla, pri čemer se fokusira na izdajanje skladb na priznanih založbah (Sci + Tec, Suara, Definitive Recordings, Terminal M, Octopus, 100% Pure, Deeperfect in Stereo Productions).
Marca 2012 se je Mladenov in Sianov skupni single Front Pocket, ki ga je remiksala Nicole Moudaber, zavihtel na prvo mesto na Beatportovi Techno lestvici. Original miks številka 3, je v januarski 2013 izdaji Techno Tools Vol.1, na znani založbi Suara, požel ogromen uspeh; štiri kompozicije so bile uvrščene v techno Top 20 in dve v Top 10, s ''Physical Level'' na četrtem in ''Tune'' na osmem mestu omenjene techno lestvice. 
Mladenov remiks ''Airscape'', izvajalca Stefana Noferinija, se je znašel na sedmem mestu Beatportove Techno lestvice. Znana skladba ''Before Sunset'' iz leta 2009 je bila prav tako deležna velikega uspeha, saj je bila rankirana kot dvanajsta na Beatportovi Tech House lestvici. Skladba ''Solar Wind'', ki jo je izdala založba Sci + Tec, je bila ena izmed najbolj predvajanih pesmi Dubfire seta leta 2014 in je bila tako uvrščena tudi na dvanajsto mesto Beatportove Techno lestvice. Skladba ''730 Drink'', ki je nastala kot plod lastne založbe (Night Light Records), je pristala na devetem mestu Essential miksa Richieja Hawtina, ''West Beach'' in ''Inside The Bootle'', ki se je prav tako pojavil na omenjeni založbi, sta se znašla na skoraj vsakem njegovem setu na Ibizi leta 2014 in 2015. 
Enakovreden uspeh so dosegle skladbe ''Dance of Shadows'', ''Global Mind'', ''True Story'', ''Under The Fool Moon'', ''Tangas'', ''Lady In The House'', ''Green Cubes'' in ostale.
Prav tako so omembe vredni uspešni remiksi, ki jih je Mladen produciral za svetovno znane izvajalce, vključno z Maurom Picottom, Sebastianom Legerjem, Christianom Varelom, Stefanom Noferinijem, Chus & Ceballos, ANNA, Manuelom De La Marejem, Paolom Mojom, Markom Nasticem in Borisem. 
Mladenova kariera se je začela daljnega leta 1999, ko je združil moči s Sinišo Tamamovićem, z namenom promoviranja dogodkov v domači Banja Luki in izvedbo turneje po zahodnem Balkanu. Kmalu za tem sta ustanovila svojo založbo Night Light Records, ki je danes sinonim za kvaliteto, inovativnost in je ob enem izvor najnovejših skladb.
Mladenova misija je potovanje okoli sveta in prenašanje svoje unikatne vizije glasbe na ljudi, ki se ponašajo z odprtim srcem in mislimi.
_______________________________________________
Lokacija / location:
TERMINAL CLUB @ THE MUSIC LAB
Trg Osvobodilne fronte 6
Glavna Železniška postaja Ljubljana
1000 Ljubljana

The Music Lab presents: MLADEN TOMIC (BIH)

✘ LINEUP:

♫ MLADEN TOMIC (LIGHT NIGHT, SUARA, SCI-TEC)
http://www.djmladentomic.com/
http://www.facebook.com/djmladentomic 
http://www.beatport.com/artist/mladen-tomic/19356 
http://soundcloud.com/mladentomic
http://www.youtube.com/djmladentomic

♫ DEVIOUS (THE MUSIC LAB)
https://soundcloud.com/user-869665537/dj-devious-exclusive-mix-for-the-music-lab
https://www.facebook.com/deviousPUREhouse/?fref=ts

♫ MIKEL WONIC (Maschine House,MARBA rec.)
https://www.mixcloud.com/MaschineHouseRadioshow/maschine-house-radioshowmikel-wonic07122016/
https://www.facebook.com/mikelwonicdj/?__mref=message_bubble
______________________________________________

AGE LIMIT / STAROSTNA OMEJITEV: 18+
Vstop na dogodek le za polnoletne. Prosimo, da s seboj prinesete osebni dokument.
This is an 18+ event. ID will be checked without exception at the entrance.

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE / :
Predprodaja / Presale /= 8€
Na dan / On the day /=10€
Welcome drink included! :)

____________________________
PRESALE / PREDPRODAJA:
Z naslednjim tednom! Limited 100 tickets! 
____________________________
Info & rezervacije miz / Info & table reservations: 051 700 373


Odgovorni organizator prireditve:

VULTREKS d.o.o.

Za progo 1B

1000 Ljubljana