Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

NEPOZABNI KONCERT USPEŠNIC OB 50. LETNICI IZDAJE PRVEGA ALBUMA SKUPINE THE DOORS Z NAJBOLJŠO SVETOVNO TRIBUTE ZASEDBO THE DOORS ALIVE (VB)Po več kot uspešnem rock spektaklu The Show Must Go On v Hali Tivoli novembra letos vas ekipa MH koncerti vabi v ljubljansko Cvetličarno kjer bo v četrtek, 9. februarja 2017 ob 21.00 potovanje skozi čas z najboljšo »tribute to The Doors« skupino THE DOORS ALIVE iz Velike Britanije. IN TO V LETU, KO PRAZNUJEMO 50. OBLETNICO IZDAJE PRVEGA IN NAJPOMEMBNEJŠEGA ALBUMA SKUPINE THE DOORS!

The Doors Alive ustvarjajo zvok, izgled, prisotnost in realistični občutek 60. let prejšnjega stoletja, ki občinstvo popelje nazaj v čas uspešnic legendarnih kalifornijskih rock gurujev The Doors. Na koncertu ne bo manjkalo največjih uspešnic, kot so »Light My Fire«, »When The Music's Over«, »Riders On The Storm«, »The End« in mnogih drugih The Doors 'zimzelenčkov'. Doživite številne uspešnice The Doors na klubskem koncertu v vrhunski izvedbi The Doors Alive! Skupina, ki je konstantno na turneji, pride v Ljubljano naravnost iz Anglije! Ne zamudite koncerta najboljše tribute zasedbe The Doors: The Doors Alive 9.2. 2017 v ljubljanski Cvetličarni. Podoživite v živo to, kar lahko danes poslušate samo še na nosilcih zvoka!

The Doors Alive igrajo ritmično nalezljive melodije s hipnotičnim zvokom orgel, grobo blues kitaro, rednimi, poenostavljenimi ritmičnimi vzorci in z bariton glasom recitirajo poezijo Jima Morrisona. Pevec Willie obvladuje glas in videz izjemnega Jima Morrisona v kasnejšem obdobju delovanja skupine. Člani skupine The Doors Alive za to, da bi dosegli karseda originalen in verodostojen zvok šestdesetih let, uporabljajo enake inštrumente, kot so jih pravi The Doors nekoč. Vključno z starimi Fender Rhodes Bass in Vox Continental klaviaturami ter Gibson SG kitaro.

The Doors Alive so igrali in napolnili nekaj najprestižnejših prizorišč in klubov po vsej Evropi in Veliki Britaniji ter navdušili občinstvo od Orkneya do Berlina in nazaj. Kot glavni nastopajoči so navdušili poslušalce največjega festivala posvečenega skupini The Doors – The Feast Of Friends, razprodali so liverpoolski Cavern Club in manchesterski Academy 3. Konstantno igrajo na open-air festivalih v Angliji, na Škotskem in Nemčiji. Skratka - The Doors Alive ne razočarajo.

O The Doors Alive so poslušalci povedali:

»Vaš koncert je bil resnično en boljših koncertov, kar sem jih videl! Briljantno!«

»Kot velik The Doors oboževalec, sem bil na že nekaj Tribute to Doors koncertih, vendar moram povedati, da ste vi najboljši med vsemi! Pridite kmalu spet nazaj.«

»Fantastični ste! To lahko rečem po tem, ko sem videla že več drugih The Doors tribute bandov. Ste številka ena!«

 Odgovorni organizator prireditve

DRUŠTVO MH GLASBA

Arkova ulica 15

1210 Ljubljana - Šentvid

Oglas, promocija, partnerji