Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek sta na voljo mobilna vstopnica in print@home. Še nimate vstopnice? V nekaj preprostih korakih si lahko vstopnico naložite na vaš pametni telefon in jo plačate s kreditno kartico ali z moneto!! Ali pa izberite dostavno metodo print@home in si vstopnico natisnite, kar z domačega tiskalnika. (dodatna navodila o mobilni vstopnici in print@home najdete tukaj).


HEAVY METAL SPEKTAKEL STARE ANGLEŠKE ŠOLE V KINO ŠIŠKA!
Nastopajočih koncerta, ki bo prijetno ogrel praznične decemberske dni, resnično ne rabimo preveč predsrtavljati. Staroste NWOBHM, Saxon, Slovenije ne bodo obiskali prvič... Vsakič toplo sprejeta druščina z Biffom Byfordom in Paulom Quinnom na čelu, se v Ljubljano tokrat vrača v okviru turneje, ki predstavlja njihov lanski album Battering Ram. 
Skoraj štiri desetletja trajajoča kariera je brezkompromisna. 22 studijskih albumov, nešteto tunej, ki so jih popeljale na vse konce našega planeta, so jim prinesli nepregledno množico privržencev, ki točno vedo kaj pričakovati od koncerta Saxon: odlično, energično heavy metal zabavo na najvišjem nivoju. Ni nam treba verjeti na besedo :) Na lastne oči in ušesa se o tem lahko prepričate 11.12.2016 v Kino Šiška.
Za popoln večer bodo pa poskrbeli posebni gostje Saxon. Oder in občinsvo bo namreč ogreval sam Phil Campbell s svojimi sinovi. Dolgoletna Lemmyeva desna roka v večnih Motörhead očitno ne namerava uživat u zasluženem pokoju. Moči je združil kar s svojimi sinovi (trije člani benda so res njegovi sinovi), posnel EP, napakiral kitaro in se odpravil na turnejo, ki ga bo pripeljala tudi do nas.
Se vidimo v Kino Šiška!

 

ODGOVORNI ORGANIZATOR PRIREDITVE:
Društvo MH Glsba

Arkova ulica 15

1210 Ljubljana - Šentvid

Zemljevid
  • Kino Šiška

    Trg prekomorskih brigad 3
    1000 Ljubljana

    Trg%20prekomorskih%20brigad%203%2C%201000%20Ljubljana%2C%20Slovenia