Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

SAK NOEL – kralj evropskih zabav elektronske glasbe prihaja v Novo mesto

 

Za zaključek leta bo Novo mesto ponudilo pravo poslastico za vse, željnih zabave in kakovostne elektronske zabave. 2. Christmas Party bo gostil glasbenika, producenta, režisreja in DJ-ja SAK NOELA iz Barcelone, ki je trenutno eno glavnih imen evropske elektronske glasbe. SAK NOEL nastopa po celem svetu, v preko 40 državah in velja za enega med najbolj pomembnimi producenti elektronske glasbe. Prvo mesto zaseda v kar 15-ih dražavah, lansko leto pa je bil nominiran za »Best Urban Song« na latino Grammyjih. Znan je potem, da v svojo glasbo, besedila in videe vnaša veliko humorja. Njegov največji hit Loca People ima ne spletnem portalu YouTube preko 34 milijonov ogledov.

 

Večer bo z lahkotnejšo glasbo začel priljubljeni novomeški DJ Simoni, od katerega lahko pričakujemo remikse hitov house glasbe in lahkotnejšega tehna. Nadaljeval bo izkušneni DJ Mate iz Krškega, sledil pa bo prvi vrhunec večera v slogu novega house zvoka, slovensko hrvaška naveza Vanillaz. Vanillaz sestavljata DJ Marc Bucca, ki je zaslovel v rodnem Zagrebu in se uveljavil tudi izven okvirov Hrvaške ob boku svetivnih zvezd v Haciendi v Vodicah, in DJ Spinne, ki je nastopal v vseh pomembnih klubih open air in open air festivalih v regiji.

 

Večer se bo razpočil z napovedano svetovno zvezdo SAK NOELOM, od katerega lahko pričakujemo preko 2 uri nore zabave. Takrat pa zabave še ne bo konec, saj bodo nastopila še skupina Spinriders, ki nas bo popeljala do zgodnjih jutranjih. Sledil bo after party v Baru Boter.

 

Gre za drugi tovrstni projekt organizatorjev, podjetja NM d.o.o. in Zavoda VRT. Lansko leto so namreč organizirali prvi Christmas Party, kjer bil glavna zvezda večera Sasha Lopez. Takrat je dvorana Marof pokala po šivih. Številni obiskovalci so bili lansko leto enotnega mnenja, da takšne zabave v Novem metu in na Dolenjskem še ni bilo! Organizatorji za letos napovedujejo še bolj nepozabno zabavo.