Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Super zvezda Rihanna - številka 1 med Facebook zvezdami z 62.5 milijoni »všečkov« prihaja na Dunaj.

Turneja DIAMONDS se prične 8. marca v Buffalu v New Yorku in se nadaljuje v 28. državah po Severni Ameriki, 26. maja pa pride v Evropo, kjer nadaljuje turnejo v Španiji.

Vsekakor je Rihanna največje POP odkritje desetletja.  Je večkratna dobitnica Grammya. Dosednjih 5 albumov se je prodalo v več kot 30 milijonih izvodov. Njeni koncerti so znani po vročih hlačkah, pomanjkanju krpic (na njej) in predvsem šovu.

Po Budimpešti pred nekaj leti, si bomo koncert ogledali na Dunaju in sicer 9. julija 2013!

----------------------------
PROGRAM POTOVANJA

Zbor v odhodnih mestih (če so na izbiro ob nakupu vocuherja) ob določeni uri:
- Ljubljana (Kolosej) ob 11:00
- Celje (Dvorana Zlatorog) ob 12:00
- Maribor (Rutar) 12:45

Bivšo mejo prečkamo na Šentilju. Sledi približno 2-urna vožnja do Loipersdorf-a, kjer imamo postanek za kosilo v restavraciji LandZeit. Postanek je dolg približno 1 uro, točne podatke Vam bo povedal spremljevalec na busu. Sledi še približno ura vožnje do Dunaja. Na Dunaj se prispe okoli 17:00 ure, odvisno od dneva v tednu in prometne konice, kjer lahko tudi za kakšno uro obtičimo v kolonah.

Do koncerta je prosto, ponavadi poskrbimo, da smo na prizorišču preden se odprejo vrata koncerta, da ste lahko tisti z najboljšimi vstopnicami najbližje.

Po koncertu je odhod 1 uro po uradnem zaključku koncerta, vedno pa velja, da prej ko se zberemo na busu, prej je odhod in prej je prihod domov v jutranjih urah.

Avtobusi so visoko turistični, na njih je poskrbljeno za glasbo, pogledali bomo kakšen koncertni DVD ali pa film, nikakor pa ne pozabite s sabo vzeti osebnega dokumenta.

Z Vami bo na avtobusu tudi Eventimov spremljevalec, ki bo poskrbel, da bodo stvari potekale tako, kot morajo. Obilo užitkov Vam želimo!

Zemljevid
  • Voucher

    za navedene storitve
    - (prevoz + vstopnica)

    Celov%C5%A1ka%20cesta%2025%2C%201000%20Ljubljana%2C%20Slovenia