Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

RAMMSTEIN

TOREK, 30. APRIL 2013 OB 21.00,

CENTER STOŽICE, LJUBLJANA

 

POMEMBNE INFORMACIJE ZA OBISKOVALCE: NASTOPIL BO DJ JOE LETZ OB 20.00, VRATA SE ODPREJO OB 19.00; POSEBNA PROMETNA UREDITEV IN ZASTONJ PREVOZI Z AVTOBUSI LPP

 

Zaradi pričakovanega velikega obiska na koncertu Rammstein, ki bo v torek, 30. 4. 2013 v Dvorani Stožice, vas obveščamo o zelo pomembnih informacijah. V izogib preveliki gneči na dan koncerta, vas pozivamo, da pridete do dvorane že okoli 18.30, ko se bo odprl vhod na prizorišče (okolica dvorane), ob 19.00 pa bodo začeli spuščati v dvorano. Ob 20.00 bo nastop DJ Joea Letza (Combichrist), ki se bo predstavil s posebnim didžejevskim setom in remiksi glasbe Rammstein. Točno ob 21.00 bo na oder stopila dolgo pričakovana skupina Rammstein.

 

Zaradi koncerta v dvorani Stožice bo v torek, 30. aprila 2013, v okolici ŠRC Stožice veljala posebna prometna ureditev, ki bo na dan koncerta veljala od 19.00 do predvidoma 00.30. Že ob 16.00 se bo na delu Vojkove ceste, od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob Severni obvoznici), uredil enosmerni prometni režim v smeri Severne obvoznice. LPP obiskovalce koncerta obvešča, da je vožnja z mestnim avtobusom ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačna. Avtobusi na liniji št. 20 bodo v času posebne prometne ureditve na Vojkovi cesti vozili po spremenjeni trasi: Vojkova, obračališče, Štukljeva (severna servisna cesta), Dunajska cesta, Baragova ulica, Vojkova cesta (redna trasa). Avtobusi na liniji št. 13 bodo vozili nespremenjeno. 30 minut po prireditvi bodo odpeljali zadnji avtobusi do vseh končnih postaj. Med urejenimi parkirišči bo urejena tudi krožna avtobusna linija: Vojkova - servisna cesta - del krožišča Tomačevo, mali rondo pri ŠRC, Štajerska cesta, Kranjčeva ulica, Tomačevska cesta, parkirišče Nove Žale (obračališče). Obiskovalci lahko parkirajo na naslednjih parkiriščih: Parkirna hiša ŠRC, Kranjčeva, Pop TV, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV ter v parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat.

 

Vsem obiskovalcem je prepovedan vnos pijače, ostrih predmetov (dežniki idr.), steklovine, fotoaparatov in drugih nedovoljenih predmetov in snovi. Prosimo vas, da pridete na koncertno prizorišče pravočasno in se tako izognete morebitni povečani gneči pred vhodi.