Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Po razprodanih koncertih v Areni Pula, Splitskem Spaladiumu in Varaždinski Areni, spektakel PARNI VALJAK  2 - v - 1 Elektrika + Akustika prihaja tudi v Stožice. Več kot 40 let so na odrih po celem svetu, a še vedno polni energije, zanosa in noro zaljubljeni v svojo zvesto publiko.

Dvojni koncert bo nekaj ekskluzivnega in edinstvenega, ter prava paša za oči in ušesa, priča bomo svetovni vrhunski produkciji, tako v zvočnem kot v scenografskem smislu, skupini pa se bodo pridružili tudi gosti godalni kvartet Cordas Quartet, percussionist Mladen Ilič, ter nagrajeni saxofonist Igor Geržina. Kot posebna gostja bo nastopila tudi NEISHA.

V teh dneh pa je Parni Valjak izdal tudi knjigo in četvorni glasben zapis ANTOLOGIJA z arhivskimi in redkimi fotografijami, novinarskimi članki in kar četvornim Cdjem na katerem je 64 legendarnih pesmi ki so posebej obeležile njihovo 42 let dolgo kariero.

Antologija je razdeljena na 4 dele BALADERSTVO kjer se nahajajo uspešne balade ki so zaznamovale številne generacije kot so Pusti nek traje, Jesen u meni, Dodži, Nakon svih ovih godina, Za malo nježnosti in druge.

Drugi sklop ISKORACI so pesmi v katerih je Parni Valjak iskal nove glasbene pristope, rešitve in pomikal meje glasbenih žanrov kot so Ti povuci prvi potez, Molitva, Kaži ja, A gdje je ljubav, Samo ti, Istina.

Tretji Cd je poimenova ROCKOLOGIJA, na njem pa so največji rock hiti kot so Ugasi me, Zagreb ima isti pozivni, U prolazu, Sve još miriše na nju, Zastave, Samo da znaš... Na zadnjem četrtem Cdju poimenovenam POPISTIKA pa so pop hiti kot so Uhvati ritam, Moja je pjesma lagana, Prokleta nedjelja, Sunčanom stranom, Neda in druge.

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve

Agencija Uran Aleš Uranjek s.p.

Cesta na Dobrovo 41

3000 Celje

Oglas, promocija, partnerji