Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V Maribor se po nekaj letih vračajo legendarni Novi Fosili. 


V soboto, 28.oktobra 2017, se v Maribor vračajo legendarni NOVI FOSILI. Na tokratnem HALLOWEEN YUGO NOSTALGIČNEM VEČERU, se bomo skupaj z njimi, spomnili vseh najbolj znanih skladb in hitov, ki so obnoreli publiko širom Slovenije in naše bivše skupne države.
Kdo se ne spomni legendarnih hitov in uspešnic, kot so:

ZA DOBRA STARA VREMENA, MILENA GENERACIJO, JOŠ TE VOLIM, E MOJ SAŠA, ŠUTI MOJ DJEČAČE PLAVI, DA TE NE VOLIM, RECI MI TIHO, JA SAM ZA PLES, DOBRE DJEVOJKE in mnogi drugi… 

Hrvaška skupina NOVI FOSILI je ena izmed najpopularnejših skupin v bivši Jugoslaviji. Legendarna zasedba je v letih svojega obstoja, izdala 22 albumov in z enim najprepoznavnejših vokalov bivše države - SANJO DOLEŽAL, obnorela vse generacije. 


Na koncertih izvajajo izključno svoje pesmi in mojstrovine, kar je njihova posebnost in hkrati glavno pravilo. Nekatere njihove uspešnice danes ponosno nosijo naziv "zimzelene" ali "legendarne": ''Da te ne volim'', se je na singlu prodala v 80.000 primerkih. Po nedavni tragični izgubi člana skupine Nenada Šarića, se legendarna skupina s svojimi večnimi uspešnicami vrača v mesto Maribor, za katerega pravijo, da ima eno najboljših publik, ki nikoli ne razočara!

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod CIMET, Maribor

Pekrska cesta 6

2000 Maribor