Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Ganljiva, zanimiva in s humorjem ter petjem obarvana monodrama Vinka Möderndorferja v veličastni igri Metke Pavšič. Predstava z izvirnim slovenskim besedilom, vedno privlačnim in aktualnim ženskim principom ter svežina igralke pritegne gledalca, da se smeje in joče, sprosti in zamisli.

Pred nami je ženska. Ženska, ki ji avtor ne da imena, je lahko katerakoli ženska našega časa, ki se je znašla v skrajni situaciji. Ženska, ki je zaprta v sobi za zaslišanje policijske postaje, ki je razosebljena, še celo kostim je tak, da spretno zakriva njene ženske atribute. Zasliševalci jo opazujejo skozi okno in želijo izvedeti kaj ima skrito pod plaščem, kaj je ukradla … Izvirno slovensko besedilo, vedno privlačen in aktualen ženski princip ter svežina igralke pritegnejo gledalca, da se smeje in joče, sprosti in zamisli.

Predstava, ki je deležna stoječih ovacij in navdušenih odzivov občinstva. Metka Pavšič poklicno deluje na področju socialnega dela, a je njena slepota ni ovirala pri magisteriju iz gledališke igre na AGRFT.

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod "Zimske urice"

Celovška cesta 499B

1210 Ljubljana - Šentvid