Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Najbolj gledan muzikal v Sloveniji prihaja v Mursko Soboto!

 

Muzikal MAMMA MIA! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu si ga je v več kot 40-ih državah in 170-ih mestih po vsem svetu ogledalo prek 54 milijonov gledalk in gledalcev. Slovensko različico muzikala si je do zdaj ogledalo že več kot 110.000 gledalcev.

 

Romantično zgodbo, polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića izvajajo vrhunska slovenska umetniška imena: Simona Vodopivec Franko (Donna), Lina Rahne/Veronika Kozamernik/Lea Bartha Pesek (Sophie), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej/Jure Sešek (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik (Bill), Marjan Bunič (Harry), Lina Rahne/Veronika Kozamernik/Lea Bartha Pesek (Sophie), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi. Zasedbe vlog za posamezne za predstave se ne objavljajo vnaprej.

 

Abbine večne glasbene uspešnice ob izjemnih koreografijah Mojce Horvat ter pod dirigentsko taktirko maestra Patrika Grebla prvič zaživijo v slovenskem jeziku, za kar je z odličnimi prevodi poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj.

 

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz  70-ih in drugega iz 90-ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo Donno, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer Sophie, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

 

Ko bi jo lahko vsaj oče pospremil do oltarja …

Ko bi ji lahko vsaj mama povedala, kdo je njen oče …

Sonce, morje, ljubezen in zvijače so ozadje pripovedi o ženskah, ki so želele imeti vse, in dekletih, ki hočejo srečo do konca svojih dni.

Pa je kdo vprašal moške, česa si oni želijo?

 

Predstava je prilagojena velikosti odra, kar bo gledalcem omogočalo še bolj intimno doživetje predstave. Kupite vstopnico zdaj in si zagotovite najboljši pogled na oder!

 

Otroci plačajo polno ceno vstopnice, zaželjena starost nad 5 let.

Invalidi na vozičku imajo prost vstop, spremljevalci plačajo polno ceno.

 

 

Produkcija: Prospot d.o.o.

Producent: Jurij Franko

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

PROSPOT d.o.o.

Langusova 22

4240 Radovljica

Zemljevid
  • Gledališče Park Murska Sobota

    Ul. Štefan Kovača
    9000 Murska Sobota

    Ulica%20%C5%A0tefana%20Kova%C4%8Da%2C%209000%20Murska%20Sobota%2C%20Slovenia