Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Največji adrenalinski spektakel Masters of Dirt ponovno v Sloveniji

Hitri zavoji, dih jemajoči skoki z motorjem, vratolomni obrati v zraku, vse to ob spremljavi pirotehnike in seksi animacije na odru … In s največjimi friki tovrstnih športov, ki s popolno predanostjo na vsaki predstavi premikajo meje mogočega.

Najbolj divji freestyle šov na svetu

Masters of Dirt je unikaten koncept dogodka, ki združuje najboljše ekstremne športnike na svetu, ki prikazujejo svoje najbolj spektakularne veščine. Predstava je zasnovana posebej za nastope v arenah, kakršna je ljubljanska Dvorana Stožice. V vsakem izmed trikov, ki bi bili za marsikoga smrtno nevarni, se skrivajo desetletja treningov in izkušenj, pa tudi kakšna zlomljena kost.

V šovu boste videli vragolije s kolesi BMX, z gorskimi kolesi, na motorjih, v avtomobilih … Masters of Dirt verjamejo, da sta ekstremni in freestyle šport zabava 21. stoletja. »Naše oboževalce in občinstvo želimo navdušiti z najboljšim, najbolj dih jemajočim in spektakularnim šovom, ki so ga kdajkoli videli,« je njihovo načelo.

Čisti užitek v adrenalinu

Masters of Dirt je tako atraktiven tudi, ker ne gre za nobeno tekmovanje, ko bi bili ves čas na trnih, če bo uspel zmagati vaš favorit, in na koncu morda poklapani, če mu to ne bi uspelo. Ne, Masters of Dirt so čisti vizualni užitek, šov zaradi ljubezni do adrenalina in zaradi užitka, ki ga gledalci občutite ob pogledu na spektakularne akrobacije, kakršne zmore le malokdo.

Začetki predstave segajo v leto 2002, ko je Avstrijec Georg Fechter začel pod imenom Masters of Dirt združevati freestyle športnike. Do leta 2006 so uspešno nastopali na različnih adrenalinskih tekmovanjih, nato pa uresničili svoje sanje in ustvarili najbolj divjo predstavo na svetu. S prvo predstavo »Masters of Dirt – The Show« so se javnosti pokazali leta 2007 na Dunaju, odtlej pa so skoraj neprestano na turneji, saj zanimanje zanje nikakor ne usahne. Razprodali so že dvorane v Veliki Britaniji, Franciji, na Nizozemskem, v Dubaju in drugod po svetu. Pred dvema letoma so že navdušili tudi v Ljubljani, kjer je bila dvorana razprodana že tri tedne vnaprej, tako da bo tudi tokrat gotovo dolga vrsta navdušencev, ki jim takrat ni uspelo priti. Je pa predstava vsekakor še toliko bolj vredna obiska, saj bo tokrat popolnoma nadgrajena. Na poligonu, ki bo postavljen v parterju dvorane, so novi elementi in prepreke, ki omogočajo še več freestyle trikov. Pirotehnike in svetlobnih učinkov je zdaj še več, vse to pa je popolnoma usklajeno, da še bolj poudari zahtevne skoke in akrobacije. Tudi animacijski šov plesalk je popolnoma prenovljen in spektakel že sam sebi, nenazadnje pa se je tudi veliko voznikov v predstavi zamenjalo, saj je Masters of Dirt zelo heterogena skupina.

Ljubljano bo adrenalinska karavana obiskala 1. aprila 2013, ko se bo Dvorana Stožice za en dan prelevila v največji slovenski poligon za ekstremne športe. Ta datum je ravno velikonočni ponedeljek, tako da nimate prav nobenega izgovora, da si ne bi na dela prost dan privoščili posebnega doživetja, ki bo vse slovenske oboževalce adrenalinskih športov in vonja po bencinu gotovo spravilo v ekstazo.

 

POMEMBNO:
1. Starost imetnika vstopnice bo na vhodu potrebno dokazati z osebnim dokumentom.
2. Otroci do dopolnjenega 2. leta starosti imajo prost vstop v kolikor si predstavo ogledaju v naročju staršev.
3. Nosilci vstopnice za meet&greet si zaodrje in postavitev predstave ogledajo na dan prireditve med 16.00 in 18.00.

------------------------------------------------------------------------

NAKUP SUPER VIP VSTOPNIC na MOD 2013

Nakup SUPER VIP vstopnice vam ponuja:
- Vstop v dvorano skozi poseben VIP vhod
- Eno VIP parkirno mesto (vhod Garaža 5)
- Brezplačni meet&greet
- Adrenalinsko vrečko presenečenja
- Ogled spektakla iz VIP sedežev
- Ločeni točilni pulti
- Brezplačna garderoba
- Prime VIP pozicja za ogled predstave MOD 2013

Nosilci vstopnice za meet&greet si zaodrje in postavitev predstave ogledajo na dan prireditve med 16.00 in 18.00.
Vstopnica velja kot parkirni kupon za eno VIP parkirno mesto v garaži centra Stožice (VIP vhod garaža 5).