Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V obdobju, ko elektronska glasba globalno poplavlja, je čas da mesto Maribor ponovno postavimo na zemljevid elektronske glasbe.

Pred leti je znana revija Rolling Stone zapisala, da so DJ-ji nove rock zvezde. In prav temu opisu ustreza headliner, ki ga bomo tokrat gostili.
Prihaja britanski vitez okrogle mize, virtuoz z več kot desetletno kariero, neštetimi produkcijskimi izdajami in lastno založbo Toolroom Records, ki kraljuje sceni elektronske glasbe tako kot on sam.
Po 7 letih se v mesto ob Dravi vrača nihče drug kot legendarni MARK KNIGHT.

Njegov legendarni remix komada ''Man with the Red Face'' in avtorski ''Alright'', sta zatresla po Richterjevi lestvici marsikateri festival in klub. Kot piko na i, je svoje delo kronal z nominacijo za prestižno nagrado Grammy. Slovenskim ljubiteljem elektronske glasbe pa je med drugim znan tudi po tem, da za svoje omizje po svetovnih klubih in festivalih, mnogokrat povabi tudi našega velikana UMEK-a.

Njemu ob bok se bo postavil argentinski techno borec, eden od poglavarjev južnoameriške scene, ADRIAN HOUR. 
Je eden od Toolromovih glavnih artistov, ki se ob izdajah pri Knightovi založbi redno proslavi z izdajami pri založbah kot so Suara, Yoshitoshi, Stereo Productions, UMEK-ovi 1605, Knee Deep In Sound, v lasti Hot Since 82, ... Plodove njegove produkcije vrtijo največji svetovni mojstri (Carl Cox, Richie Hawtin, Coyu, Harvey McKay, Paco Osuna, Sam Paganini, Technasia, Mark Knight, Umek, Hot Since 82, Chus & Ceballos, ipd..). 

Vsekakor pa ne gre mimo zvezde iz domačega kraja, artista, katerega produkcija je prav tako del Toolromovih zabav in kompilacij. Temelje bo dodobra zatresel tudi domačin MIKE VALE, ki ga prav posebej ni potrebno predstavljati, saj njegovi seti in glasba govorijo zanj. Ob izdajah na Toolroomu kakor tudi na založbah Glasgow Underground, Great Stuff, Hotfingers Undr The Radr in Incorrect, so perfekcionizem, energičnost, disciplina in konstantnost le ene od lastnosti, ki jih bo hitro vzhajajoča tech-house zvezda servirala tokrat. 

Tokratni dogodek se bo odvil na prostoru, ki bo prav za ta dogodek posebej prirejen v magičen ambient, kjer bo odlično atmosfero in uverturo v nepozabno noč, čutiti že ob vstopu. Poskrbljeno bo domala za vsak detajl, vrhunsko ozvočenje, scensko razsvetljavo, nepozaben ambient in klubsko izkušnjo. Dogodek se bo odvil v Festivalni dvorani Lent v Mariboru (Loška ulica 13, Maribor). 

Velikanoma bodo tako ob bok stopili slovenski techno in house matadorji MIKE VALE, TEA VUCKOVIC in MATT THE HOUSE FOX in skupaj z nami ustvarili zgodbo o kateri se bo gotovo še dolgo govorilo. To bo namreč prvi MARK KNIGHTOV nastop v Mariboru po 7 letih ter premierni nastop argentiskega virtuoza ADRIAN HOUR-ja v Sloveniji.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

ZAVOD CIMET, Maribor

Pekrska cesta 6

2000 Maribor

Zemljevid
  • Festivalna dvorana Lent Maribor

    Loška ulica13
    2000 Maribor

    Lo%C5%A1ka%20ulica%2013%2C%202000%20Maribor%2C%20Slovenia

Oglas, promocija, partnerji