Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MUZIKAL MAMMA MIA!

Najbolj gledan muzikal v Sloveniji prihaja 4. junija na grad Khislstein!

 

Muzikal MAMMA MIA! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo prek 54 milijonov gledalk in gledalcev. Slovensko različico muzikala si je v dveh letih ogledalo že več kot 100.000 Slovencev!

 

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70 ih in drugega iz 90 ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

 

Ko bi jo lahko vsaj oče pospremil do oltarja …

Ko bi ji lahko vsaj mama povedala, kdo je njen oče …

Sonce, morje, ljubezen in zvijače so ozadje pripovedi o ženskah, ki so želele imeti vse, in dekletih, ki hočejo srečo do konca svojih dni.

Pa je kdo vprašal moške, česa si oni želijo?

 

Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, izvajajo vrhunska slovenska umetniška imena: Simona Vodopivec Franko (Donna),  Veronika Kozamernik/Lina Rahne (Sophie), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej/Jure Sešek (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik (Bill), Marjan Bunič (Harry), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi.

 

Predstava je scensko in glede števila nastopajočih prilagojena velikosti odra na gradu Khislstein.

 

Muzikal Mamma Mia! prinaša v Kranj, na grad Khislstein, nepozaben večer ob glasbi in plesu!

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organiaztor prireditve

Zavod za turizem in kulturo Kranj

Glavni trg 2

4000 Kranj

Zemljevid
  • Letno gledališče Khislstein

    Tomšičeva 44
    4000 Kranj

    Tom%C5%A1i%C4%8Deva%20ulica%2044%2C%204000%20Kranj%2C%20Slovenia