Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Koncert iz cikla Poletje na gradu Rajhenburg 2018

Cena vstopnice: 10 € v predprodaji, 12 € na dan koncerta

 

Zasedba:

Maja Keuc - vokal

Miha Koretič - kitara

Dorian Granda - bobni

Jernej Kržič - bas

Majo Keuc je širša Slovenija spoznala leta 2010 v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent. Žirijo in občinstvo je navdušila kot nadobudna soul pevka s »črnskim glasom«. Že leto kasneje je Slovenijo zastopala na festivalu Pesmi Evrovizije v Düsseldorfu in dosegla najboljšo slovensko uvrstitev, odkar obstajajo polfinalni večeri. V sodelovanju s skupino Družinski ansambel za prosperiranje poezije in glasbe PAPIR je izdala prvi album z naslovom Po Viharju, leto kasneje pa svoj solo album Indigo. V letu 2016 je z odliko zaključila študij glasbe v Rotterdamu, trenutno pa živi in uspešno ustvarja v Skandinavski prestolnici glasbe – Stockholmu.


Spomladi 2017 je Maja Keuc, tokrat pod umetniškim imenom Amaya, izdala svoj prvi mednarodni album z naslovom Fairytales, ki ga je produciral priznani švedski glasbenik in producent Orphée Noah.


Na koncertu »Tribute to Soul« se nam bo Maja predstavila v družbi Mihe Koretiča (kitara), Doriana Grande (bobni) in Jerneja Kržiča (bas). Repertoar predstavlja poklon najimenitnejšim imenom soul/blues glasbe zadnjih 60 let, seveda pa bo moč slišati tudi Majine avtorske skladbe. Maja & Band vam obljubljajo večer nabit z dobro energijo in glasbo za dušo.

 

Odgovorni organizator prireditve:

Kulturni dom Krško

Trg Matije Gubca 2

8270 Krško