Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Magnifico, 1. 9. 2017 ob 21:00 uri

Magnifico predstavlja novi studijski album Charlatan de Balkan

 

9. septembra 2016 je svetovni izid doživel novi studijski album Magnifica Charlatan de Balkan. Na albumu, ki ga je Magnifico ustvarjal kar nekaj časa, je devet avtorskih skladb in priredba tradicionalne pesmi Ya Mustafa. Magnifico je poleg stalne zasedbe k sodelovanju pri projektu povabil tudi mnoga zanimiva imena, kot so Camille Bertault, pariška jazz zvezda, srbska ženska zasedba The Frajle, Ivan Pavlović orkestar, Oktet Kavsov Brat in Symbolic orchestra. Med imeni iz bližnje in daljne okolice pa sta tudi izvrstni domači pevki Tina Marinšek in Nuška Drašček.

Na novem albumu je Magnificov slog še bolj prepoznavno eklektičen, v katerem se prepletajo različni žanri od šlagerja do diska. Pika na i so njegova besedila, ki jih tudi tokrat spretno prepleta in v katerih dokazuje, da je mojster besednih iger v različnih jezikih.

 

“Ne vem, če Magnifico lahko hodi po vodi, ampak ne bi bil presenečen, če bi znal tudi to,” je v svoji kritiki napisal Bluesbunny – angleški glasbeni kritik, ki se je tokrat prvič srečal z glasbo našega umetnika in je, kot že toliko drugih pred njim, povsem očaran.

“Smrtniki, morali bi poslušati, kako Magnifico Veličastni žonglira med jeziki, kot bi navadni smrtniki izbirali med ponudbo na meniju v piceriji,” med drugim piše kritik, ki priznava, da je Magnifica težko spraviti v nek predal, saj je absolutno edinstven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve

Zavod za turizem in kulturo Kranj

Glavni trg 2

4000 Kranj

Zemljevid
  • Letno gledališče Khislstein

    Tomšičeva 44
    4000 Kranj

    Tom%C5%A1i%C4%8Deva%20ulica%2044%2C%204000%20Kranj%2C%20Slovenia