Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Iz prestolnice čevapčičev in pleskavic prihaja v Kulturni dom Postojna igralka Vesna Anđelković z odlično monokomedijo Ljubezen na leskovački način . 
Zorka išče moškega svojega življenja najprej v Leskovcu, a ker je tam vse zanič, se odloči priti v Črnuče. Kaj vse preživlja zaradi ljubezni, kaj vse se ji dogaja, koga in kakšne moške je imela, bomo skupaj z igralko doživeli tudi obiskovalci. Preživeli bomo usodo ženske, polne nepozabnih pogovorov, moško ženskih nasvetov in zaključkov, ki se jih bomo verjetno še dolgo spominjali.
Za vse romantike in jugo nostalgike, iskalke in iskalce, izbirčnice in izbirčneže v ljubezni - etno komedija (v slovenščini) o žensko-moških težavah, ki je bila velika uspešnica v Srbiji, sedaj v Sloveniji. Predstava, v kateri boste tudi moški dobili veliko nasvetov! Smeh, aplavzi in pohvale številnega občinstva so najboljše priporočilo za ogled te predstave. Predstava je bila v preteklosti velik hit v Srbiji in dve sezoni razprodana v gledališču Slavija Beograd (Pozorište Slavija), kjer sta kraljevala Zijah Sokolović in Vesna Anđelković.Odgovorni organizator prireditve:

Zavod "Zimske urice"

Celovška cesta 499B

1210 Ljubljana-Šentvid