Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Duokomedija Lepotica in psihoanalitična zver

"Če je Freud imel svojo Doro, Bill Clinton svojo Monico Lewinsky, bo Roman Vodeb alias Sigman Freudeb imel Monico Bikinsky"

Na odru blestita psiholog Roman Vodeb oz. Sigman Frojdeb, parira mu mlada, v pohoto ujeta Monica Bikinsky "z modrcem številka ... XXL”.
V humorni, erekcijski, vendar poučni (uvodni) psihoterapevtski seansi seksolog Sigman Frojdeb pogovorno obdela nevrotično lepotico Monico Bikinski (igralko Moniko Jekler), ki se mu ne pusti popolnoma (pre)dati, ga izziva in preizkuša, z njim koketira, je “blond”.

Frojdeb pri tem nakaže zablode sedanjih psihoterapevtskih pristopov in s šokantnim, torej neposrednim pristopom in brez dlake na jeziku vrta v nevrotično Monico. Lepotica Monica pa, kot da mu (še) ne zaupa, ga preizkuša in izziva z raznimi (pod)vprašanji in mu vendarle razkriva najbolj intimne podrobnosti ženske seksualnosti.

Psihoterapija na odru navdušuje moške, po tihem pa tudi ženske. Frojdebovo improvizacijo dopolnjuje Monica - sicer igralka - v vsakem primeru pa dobra mrha.
Odgovorni organizator prireditve:
Zavod "Zimske urice"
Celovška cesta 499B
1210 Ljubljana - Šentvid