Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Veliki koncert

Lepa Brena // 24. december

Ikona Ex Yu. Estradnica in dama v vseh pogledih. Priletna Fahreta Jahić- Živojinović v Ljubljano prihaja na posebno povabilo ustvarjalne ekipe festivalskega kluba Kurzschluss. Pred svojim nastopom na božični večer napoveduje večer spominov, prijetnih občutkov in velikih hitov ČačakMile voli disko, SanjamČik pogodiJugoslovenka, Uđi slobodnoPazi kome zavidiš. Spremljajte #LepaBrena na družbenem omrežju Facebook Black Pony Entertainment Group. Vstopnice na prodajnih mestih Eventim.

Lepa Brena je verjetno najbolj uspešna pevka iz nekdanje Jugoslavije z več kot 30.000.000 prodanih primerkov nosilcev zvoka. Izjemno občudovana estradnica je rojena v Brčkem, a njen dom je povsod, kjer so njeni oboževalci In teh ni malo. Razprostirajo se prek nekdanje Jugoslavije, do Avstrije in Nemčije.

Poželjiva ikona Yu glasbe  že več kot tri desetletja polni največja domača in tuja koncertna prizorišča in povezuje generacije. Znana je po svojem karizmatičnem in hkrati uglajenem nastopu, kar je odlika velikih glasbenikov z izjemno razvejano diskografijo in številnimi nastopi z veliki glasbeniki našega časa.

Organizatorji koncerta poleg odlične glasbene zasedbe napovedujejo nove presežke v zvočni in svetlobni tehniki, možnost uporabe garderobnih omaric, vip prostorov ter gostinske ponudbe.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Črni Poni d.o.o.

Trubarjeva cesta 79

1000 Ljubljana

Oglas, promocija, partnerji