Nalaganje...

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

Editors @ Kurzschluss // 31. maj

Petčlanska superzvezdniška zasedba, ki v glasbenem indie rock svetu deluje že več kot deset let, prvič prihaja v Kurzschluss. Eden izmed najpopularnejših indie-rock bandov na svetu bo glasbeno noč namenil svežemu albumu s pomenljivim naslovom Violence. Pevec in kitarist skupine Tom Smith ga je označil za brutalnega, ne zaradi zvoka in naslova albuma, temveč zato, ker s temo in z občutki nenačrtovano odraža današnji svet. Band, ki je zvest le evoluciji, v zadnjih letih koncertira na štirih celinah in zaseda headlinerska mesta na največjih svetovnih glasbenih festivalih.

 

Največji hiti in sveži singli:

Munich

Blood

Papillon

Magazine / NOVO

Hallelujah (So Low) / SVEŽE

 

Diskografija na enem mestu:

The Back Room / 2005

An End Has a Start / 2007

In This Light and on This Evening / 2009

The Weight of Your Love / 2013

In Dream / 2015

Violence / 2018

 

Editors na spletu

WWW: http://editors-official.com/home/

YT: https://www.youtube.com/user/editorsofficial

FB: https://www.facebook.com/editorsmusic/

 

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.



Odgovorni organizator prireditve:

Črni Poni d.o.o.

Trubarjeva cesta 79

1000 Ljubljana

Zemljevid
  • Gospodarsko razstavišče

    Dunajska cesta 18
    1000 Ljubljana

    Dunajska%20cesta%2018%2C%201000%20Ljubljana%2C%20Slovenia