Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

KONCERT OB 40. OBLETNICI Z ZVEZDNIŠKIMI GOSTI


 Letos bodo Pankrti slavili 40.obletnico z velikim koncertom v ljubljanski Areni Stožice. Kot se spodobi za tak jubilej, bodo na koncertu  nastopili tudi številni gostje. Eden od njih bo vsekakor zvezda svetovnega formata GLEN MATLOCK, originalni član legendarne britanske zasedbe SEX PISTOLS in soavtor njihovih največjih uspešnic Anarchy In The U.K., God Save The Queen , Pretty Vacant in številnih drugih, katere boste lahko slišali na koncertu. 

Njegovo sodelovanje s številnimi zvezdniki kot so IGGY POP, FACES, RICH KIDS,The DAMNED in številnimi drugimi,miljoni prodanih plošč, povabilo v rock'n'roll hall of fame hišo slavnih, so gotovo še dodaten razlog zaradi katerega ne boste hoteli zamuditi legendarnega koncerta. 

Poleg Glena Matlocka (Sex Pistols), se bodo Pankrtom pridružili tudi številni drugi gostje. 

PANKRTI bodo nastopili v originalni postavi kot ob koncu delovanja:Pero Lovšin-Gnus, Bore Kramberger,Slavc Colnarič, Bogo Pretnar, Marc Kavaš.

 

Vstopnice po nižjih cenah so na voljo v predprodaji od 22.Eur, na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

 

PANKRTI in SEX PISTOLS

 

Leta 1996 so v ljubljanski Hali Tivoli nastopili skupaj z legendarnimi SEX PISTOLS. 

 

PANKRTI VEČKRAT RAZPRODALI HALO TIVOLI

 

PANKRTI so tudi večkrat samostojno nastopili v legendarni Hali Tivoli in jo vsakič takoj razprodali, nazadnje na povratnem koncertu ob 30. obletnici leta 2007.

 

BIOGRAFIJA 1977-2017

 

Pankrti so svojo glasbeno pot začeli  pred 40 leti, natančneje leta 1977 s svojim prvim nastopom oktobra na Gimnaziji Moste. V tem času so ena za drugo  nastajale mnoge provokativne pesmi kot so Anarhist, Lublana je bulana, Totalna revolucija,Metka, katerim so kasneje sledile Za železno zaveso, Zvečer v mestu, Osmi dan , Umazane igre, Bandiera Rossa in številne druge.

 

Pankrti  so s svojim delovanjem pisali zgodovino tako na glasbenem, kulturnem kot političnem področju,ter se zavedno zapisali v zgodovino kot fenomen, ki še zdaj spremlja tako mlado, kot starejšo generacijo.

 

Pankrti veljajo za največjo tovrstno skupino vseh časov za Železno zaveso.

 

O njih je bil posnet dokumentarni film Dolgcajt po istoimenski plošči. Leta 2007 jim je  Slovenski muzej novejše zgodovine priredil enomesečno fotografsko razstavo, kar se je zgodilo prvič v Sloveniji, da je katera  glasbena skupina dobila svojo razstavo v tem muzeju.

 

Kot prvi slovenski skupini, je bila v njihovo čast postavljena spominska plošča na gimnaziji Moste.

 

 

CENEJŠE VSTOPNICE od 22 eur so na voljo V PREDPRODAJI na vseh Eventimovih prodajnih mestih.


Odgovorni organizator prireditve

Zavod Nostalgija

Mesarska 22

1000  Ljubljana

Oglas, promocija, partnerji