Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Uvod v letošnjo festivalsko sezono bo zaznamoval spomladanski klubski spektakel, ki se bo odvijal v soboto, 16. aprila v že uveljavljeni mariborski žurerski ustanovi, klubu Štuk. 
Po več kot uspešnih elektronskih glasbenih prireditvah s svetovno priznanimi ustvarjalci kot so Martin Garrix, R3hab, Umek, Valentino Kanzyani, Dejan Miličević in drugi, smo tokrat v goste povabili francoskega hitmejkerja Cédrica Steinmyllerja, ki je s projektom KLINGANDE eden glavnih krivcev za preporod s saksofonom prepojene, radiem in klubskim plesiščem prijazne house glasbe.

Simpatičnega ljubitelja kajtanja, DJ-a in producenta po podatkih IPF druge največkrat predvajane skladbe v Sloveniji v letu 2015, bo tretjo soboto v aprilu na odru mariborskega kluba Štuk, spremljal multiinštrumentalist ARNOLD SAX, skupaj pa bosta ob svetovnih klubskih hitih izvedla tudi njuna avtorska dela JUBEL, PUNGA in RIVA ter remix za Aviccija in Wyclefe Jeana, Divine Sorrow.

Klingande je eden najbolj vročih "live actov" na elektronski mainstream sceni, na svoj prvi nastop v štajerski prestolnici pa prihaja neposredno iz zloglasne zimske konference v Miamiju, Miami Winter Music Conference. 

Več o dogodku na: www.stuk.org

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod ŠTUK

Gosposvetska cesta 83

2000 Maribor