Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VSTOPNICE 2016/17

 

Sezonske vstopnice

 

Sezonske vstopnice bodo v prodaji od 8. 7. 2016 do 30. 9. 2016.

 

Imetniki sezonskih vstopnic za sezono 2015/16 boste imeli svoja sedišča iz lanske sezone rezervirana do 22. 7. 2016! Tako boste imeli 14 dni časa, da si tudi za sezono 2016/17 zagotovite sezonsko vstopnico za svoj najljubši sedež. Ob nakupu vstopnice za rezervirano sedišče boste morali predložiti sezonsko vstopnico za preteklo sezono.

Svojo vstopnico lahko kupite v Hiši vstopnic Eventim Tivoli (pri bazenskem kompleksu), od ponedeljka do petka, med 10.00 in 16.00.

Ob nakupu sezonske vstopnice boste prejeli vavčer, katerega boste kasneje zamenjali za kartico.
Ko bo vaša kartica izdelana, boste prejeli elektronski sporočilo s strani Eventima. Kartice boste po prejetem elektronskem sporočilu lahko z vavčerjem zamenjali v Hiši vstopnic Tivoli ali na dan domačih tekem na blagajni pred dvorano Tivoli.

 

Cene sezonskih vstopnic*

 

Sektor

Nakup do 8.8.2016

Nakup od 9.8.2016

Sektor 1

99,00 €

110,00 €

Sektor 2

135,00 €

145,00 €

 

 

* V primeru naknadnih sprememb (sprememba sedeža, vrste, tribune) ali izgube sezonske vstopnice, se izdelava nove kartice plača. Izdelava nove sezonske vstopnice znaša 7,00 €. Vsako zlorabo lastništva sezonske vstopnice kaznujemo z odvzemom.

Vse cene vključujejo DDV.

 

Sezonska vstopnica velja izključno za tekme, ki se igrajo v dvorani Tivoli.

HDD Olimpija Ljubljana si kot organizator tekem pri tem pridržuje pravico, da zaradi optimizacije stroškov ob organizaciji prireditve zapre zahodno tribuno. V tem primeru si lahko imetniki sezonskih vstopnic za sedišča na zahodni tribuni tekmo ogledajo s sedišča na vzhodni tribuni. Pri tem si lahko izberejo katerokoli sedišče, ki ga ne zaseda kak drug imetnik sezonske vstopnice.

 

AKCIJA: PRIPELJI NOVEGA NAVIJAČA/NAVIJAČICO!

 

Imetniki sezonskih vstopnic za sezono 2015/16, pozor! Pripeljite novega navijača/navijačico, ki v sezoni 2015/16 ni bil/bila imetnik/imetnica sezonske vstopnice in si na obe vstopnici zagotovite 10 % popust! Če pripeljete 8 novih navijačev/navijačic pa prejmejo ti 10 % popust pri nakupu svoje sezonske vstopnice, vi pa prejmete svojo sezonsko vstopnico brezplačno!

Nakup sezonskih vstopnic v sklopu akcije »Pripelji novega navijača/navijačico!« je možen v Hiši vstopnic Eventim Tivoli (pri bazenskem kompleksu).

Zakaj sezonska vstopnica?
- S sezonsko vstopnico si boste zagotovili svoj najljubši sedež na vseh domačih tekmah HDD Olimpija Ljubljana v sezoni 2015/16, v kateri se bo v domačem Tivoliju odigralo več kot 30 tekem.
- S sezonsko vstopnico boste pomagali HDD Olimpija Ljubljana k uspešnemu začetku nove sezone.

- Imetnikom sezonskih vstopnic pripada 10 % popust ob nakupu navijaških izdelkov iz FAN SHOP-a HDD Olimpija Ljubljana.

- Sezonska vstopnica je obenem tudi vstopnica na posebni dogodek in druženje z ekipo HDD Olimpija Ljubljana, ki ga bo klub organiziral tekom sezone.
- S sezonsko vstopnico v žepu vam ne bo potrebno razmišljati, kako priti do sedeža na najbolj vročih tekmah sezone.
- Imetniki sezonskih vstopnic so deležni posebnih ugodnosti sponzorjev HDD Olimpija Ljubljana.
- Z nakupom sezonske vstopnice boste vsem pokazali, da ste tudi sami del velike ledene zgodbe.

Zemljevid
  • Dvorana Tivoli

    Celovška cesta 25
    1000 Ljubljana

    Celov%C5%A1ka%20cesta%2025%2C%201000%20Ljubljana%2C%20Slovenia