Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Program

Odhod z avtobusom v četrtek, 19.01.2017, iz:
Ljubljane (parkirišče pred Kolosejem v BTC-ju) ob 22.00 uri
Celja (parkirišče pred dvorano Zlatorog) ob 23.00 uri
Maribora (parkirišče pred trgovskim centrom Rutar) ob 23.40 uri

V Krakow prispemo v petek, 20.01.2017, okoli 10.00 ure. Sledi ogled centra mesta ter dvorca Wawel (doplačilo) ali prosto. Popoldne transfer do hotela. Zvečer ogled židovske četrti Kazimierz in prosto v mestu za zabavo. Nočitev.

soboto, 21.01.2017, zjutraj zajtrk, nato ogled predela Nowa Huta - predel Krakowa, ki je bil zgrajen v času komunizma kot primer idealnega delavskega mesta - z lokalnim vodičem (doplačilo). Po ogledu prosto ali transfer v lastni režiji do rudnika soli Wieliczka in ogled rudnika. Popoldne transfer do hotela. Pozno popoldne transfer do kraja koncerta (Tauron Arena) in ogled koncerta. Po koncertu transfer do hotela in nočitev.

nedeljo, 22.01.2017, zjutraj zajtrk in ogled muzeja v tovarni Oskarja Schindlerja. Po ogledu odhod proti Sloveniji. V odhodna mesta pridemo v poznih večernih urah.


Cena aranžmaja vsebuje eno vstopnico za koncert, prevoz, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu *** v Krakowu, vstopnico za ogled muzeja v tovarni Oskarja Schindlerja in vodenje.

Mladoletni udeleženci brez spremstva staršev so dolžni s seboj na odhod prinesti pravilno izpolnjeno Potrdilo za mladoletne udeležence potovanj s Koncerti.net.

 

Organizator: 

Concert Freak, Tadej Košmerl s.p.

Pod Vrtačo 18

8290 Sevnica