Nalaganje...

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

»POMEMBNO OBVESTILO:

Obveščamo vas, da je zaradi tehničnih težav koncert skupine Gipsy Kings prestavljen iz 1. aprila 2017 na 2. december 2017.

Vsi kupci, ki jim nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnejo na prodajnem mestu kjer so jih kupili. V primeru, da so vstopnice kupili preko spletne strani www.eventim.si, prošnjo za povračilo pošljejo na info@eventim.si. Vstopnice je možno vrniti do 9. 4. 2017, po tem datumu vstopnic ne bo več možno vračati.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grammy- jevi nagrajenci ter prejemniki zlatih in platinastih plošč, se po 10. letih vračajo na slovenski oder. 

 

Na koncertu, ki se bo odvijal 2. december 2017, v veliki dvorani Stožice v Ljubljani ob 20.00 uri, nas bodo navduševali s svojimi svetovnimi uspešnicami kot so: Volare, Bamboleo, Baila me, Djobi Djoba ter mnogimi drugimi, katere bodo zaigrali na svoje inštrumente.

 

Njihova glasba, ki je postala svetovni fenomen, ponuja poslušalcem edinstveno, nepremagljivo mešanico tradicionalnih flamenko stilov z zahodnih pop in latinskih ritmov.

Legendarna latino skupina že 28.let nastopa na največjih svetovnih odrih, skupaj pa so prodali že skoraj 20. miljonov albumov.

 

"Čeprav mineva 28 let našega delovanja, si želimo še naprej ustvarjati glasbo, ker je glasba naše življenje, glasba smo mi." pravi Nicolas Reyes.

 

NAJVEČJE USPEŠNICE:

Baila me: https://www.youtube.com/watch?v=lgeUItUZjj4

Bamboleo: https://www.youtube.com/watch?v=OpTZ6DEraBY

Volare: https://www.youtube.com/watch?v=D_TGGgkCLD8

Djobi Djoba: https://www.youtube.com/watch?v=1_4YJ-ze6x4

 

 

● Število najcenejših vstopnic je omejeno!«

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve

RADIO GLAS LJUBLJANA, d.o.o., Ljubljana

Papirniški trg 17

1260 Ljubljana - Polje

Zemljevid
  • Dvorana Stožice

    Vojkova cesta 100
    1000 LJUBLJANA

    Vojkova%20cesta%20100%2C%201000%20Ljubljana%2C%20Slovenia