Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Slavni Disneyjevi junaki prvič v Sloveniji
Prihaja Disney Live! Mikijeva čarobna predstava

V navdušujoči zasedbi se slavni Disneyjevi junaki pridružijo profesionalnemu čarodeju v živi predstavi, ki bo navdušila in razveselila otroke vseh starosti. Originalna predstava produkcije Feld Entertainmenta, ki slovi tudi po predstavi Disney na ledu, popelje občinstvo v svet, kjer čarobnost Disneyja dobi povsem nov pomen.

ČAROBNOST JUNAKOV NAJLEPŠIH DISNEYJEVIH FILMOV
Disney Live! predstavlja Mikijevo čarobno predstavo, ki je polna posebne čarovnije iz legendarnih Disneyjevih filmov. Nepozabni elementi zgodb se namreč v predstavi odvijajo neposredno pred očmi obiskovalcev: cunje Sneguljčice se v hipu spremenijo v čudovito obleko; Aladinova princesa Jasmina lebdi v zraku, začarane plešoče metle v Fantaziji pa spodnesejo Mini tla pod nogami. Sam Gospod Čarovnik – Miki Miška – izvede presenetljive čarovnije skupaj s Sneguljčino Dobro Vilo, Norim Klobučarjem iz Alice v Čudežni deželi in profesionalnim iluzionistom Michaelom Barronom.

PREDSTAVA BO V SLOVENSKEM JEZIKU
Predstava, ki ji bomo priča, bo edinstvena še zaradi nečesa drugega. Celotna Disney čarovnija se bo namreč odvijala v slovenskem jeziku in sicer pod taktirko slovenskega voditelja. Predstava bo sinhronizirana in otroci bodo lahko besedam svojih najljubših Disneyjevih junakov sledili v slovenskem jeziku. Sinhronizacija bo potekala pod budnim očesom Feld Entertainmenta, s čimer se zagotavlja brezhibna kakovost originalne predstave. V ljubljanski Dvorani Stožice se bo odvilo kar 6 predstav, ogledati pa si jih bo možno 18., 19. in 20. januarja.

KDO OD SLOVENSKIH VODITELJEV BO VODIL PREDSTAVO?
Da bo predstava še toliko bolj atraktivna, se bo originalnim Disneyjevim junakom na odru pridružil slovenski voditelj. Voditelj, ki ga bo bodo potrdili strokovni predstavniki Disneyja, bo pred predstavo potoval na izpopolnjevanje v tujino, kjer bo v Disneyjevi šoli deležen vseh trikov in smernic s strani producentov originalne predstave. Ime voditelja naj za enkrat še ostane skrivnost.

BESEDE USTVARJALCEV PREDSTAVE
“Ta edinstvena predstava staršem in otrokom omogoča, da vidijo čarovnijo čisto povsod,” pravi Kenneth Feld, producent predstav Disney Live!. “Popeljemo jih na navdušujoče popotovanje z Disneyjevimi junaki, kjer se naučijo iskati čarobnost v sebi in povsod okoli njih. Hkrati bodo družine lahko videle iluzije svetovnega formata, ki jim bodo resnično vzele dih.”

Interaktivni pristop čarodeja Michaela Barrona predstavi dodaja nove dimenzije, na oder namreč na pomoč pokliče tudi otroke. Naj bo sodelovanje pri izdelovanju klobuka iz papirnatih robčkov ali pa pregledovanje zaboja “Najhitrejšega pobega na svetu”, otroci imajo edinstveno priložnost, da postanejo del predstave.

“Z vsako predstavo poskušamo preseči pričakovanja občinstva,” pravi direktor Jerry Bilik. “Že s samo veličino iluzij lahko gledalce popeljemo v svet, ki presega tisto, kar bi si morda predstavljali.”

Informacije o vstopnicah in predstavi najdete na www.disneylive.si ali na Facebooku.


O Feld Entertainmentu

Feld Entertainment je vodilni svetovni producent in predstavnik družinskih predstav v živo, ki prebudijo človeško dušo in ustvarjajo nepozabne spomine. Vsako leto si predstave ogleda 30 milijonov ljudi. Produkcije Feld Entertainmenta so obiskale več kot 70 držav na šestih kontinentih in vključujejo Ringling Bros. and Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice and Disney Live!.


O Walt Disneyju v Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki:

Družba Walt Disney vsako leto nudi izkušnjo žive zabave kar 6.5 milijonom Evropejcem. Poleg prvovrstne glasbene produkcije in karakteristik originalnih karakterjev predstav Disney na ledu in Disney Live!, ki se odvijajo na zgoraj omenjenih področjih, Disney ponuja tudi nepozabno izkušnjo kultnih Disneyjevih filmov za mlade, ki jih izvaja preko licenciranih lokalnih producentov in jih pripravlja v šolah in dvoranah.

 

Osebam, mlajšim od 2. let, je omogočen brezplačni vstop, v kolikor si predstavo ogledajo v naročju staršev.