Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Ljubitelji kvalitetnega rejva pozor! Maribor je dolgo veljal za pomembno techno silo vzhodne Slovenije, čas je da znova pokažemo zakaj.

Samo za vas sta se združili dve močni organizaciji in vam pripravili nepozabno noč udarnih ritmov, na katerih vas bodo s svojo neustavljivo energijo zasipala dva svetovno znana glasbena fenomena - Marco Bailey in Mike Humphries!

Za odličen uvod bo poskrbel prekmurski vinil junkie Slider, noč pa bosta zaključila dva mariborčana, ki skrbita za redne doze proper techna v Mariboru, eden že od konca devetdesetih, drugi pa že vso zadnje desetletje. Vse house sladokusce bosta na drugem odru s svojo brezčasno selekcijo razvajala Om in Decadenzza.

Da bo glasbeno doživetje še bolj intenzivno, bomo ŠTUKov oder za eno noč preoblikovali v sodobno vizualno kuliso, na vas pa ostaja le to, da se pridružite tej močni spojini in v valu pozitive zavibriramo kot eno.

MARCO BAILEY / BE

(Materia / MBR Limited / Drumcode / Intec)

 

W: https://www.marcobailey.com/

FB: https://www.facebook.com/officialmarcobailey

SC: https://soundcloud.com/marco-bailey

 

Marco Bailey, nesporna legenda techna, je v svoji več kot petindvajsetletni karieri nastopal domala v vsakem klubu in festivalu na svetu. Na sceno ga je leta 2000 trdno zasidrala izdaja na Carl Coxovi založbi Intec, kateri so sledile izdaje na vseh takrat relevantnih techno založbah, od Primate-a in Zync-a do Rhythm Convert-a, vmes je dosegel, da so bili kufri vseh svetovnih didžejev polni izdaj njegove lastne založbe MB Electronics ter uspešno prebrodil čase minimalističnega zvoka s sodelovanji z imeni kot so Ben Sims, The Advent, Tom Hades, Johannes Heil in Alexander Kowalsky, če jih naštejemo le nekaj. Preko 200 izdaj na najbolj raznovrstnih založbah - od zgoraj naštetih težkokategornih do bolj melodično usmerjenih Bedrock, Drumcode in Phobiq nam kaže, da Marco Bailey izhaja še iz časov, ko elektronika ni bila strogo razvrščena v žanre in svojo glasbeno širino uspešno vpeljuje tako v produkcijo kot tudi v svoje DJ nastope. Energija, ki jo preko svoje karizmatične osebnosti projicira na plesišče je unikatna, spoštovanje, ki ga uživa med svojimi producentskimi in DJ kolegi pa neizmerljivo. Tokrat se v okviru turneje, katere pot vodi od Združenih držav preko Ibize in vseh evropskih techno prestolnic vse do Tokia, ustavlja tudi v Mariboru, da svoj jagodni izbor predstavi dobre plesne muzike željnemu slovenskemu občinstvu.

 

MIKE HUMPHRIES / UK

(Mastertraxx, Punish, Black and White, Player, Red Seal)

 

FB: https://www.facebook.com/pg/MikeHumphries.Official/

SC: https://soundcloud.com/mikehumphries

 

 

Mike Humphries je ena ključnih figur pri oblikovanju evropskega techno zvoka v devetdesetih in eden glavnih krivcev za ostrino, ki jo techno premore že od samega začetka. Skupaj z Glenn Wilsonom sta osnovala založbo Punish, aktivno je sodeloval pri lejblu Player, eni najvidnejših založb na prelomu tisočletja, v tandemu z Nuccle je techno potiskal v ekstreme z live act projektom Cold Dust ter še pred nastopom v legendarnem Tresorju sodeloval z imeni kot so Bas Mooy, Ben Long, D.A.V.E the Drummer, Chris Liberator… Mike po dobrih dveh dekadah še vedno raziskuje distorzirane synth linije in jih kombinira z udarno ritem sekcijo ter ustvarja in vrti definicijo proper techna, ki ne pusti ravnodušnih niti najbolj izbirčnih tehnokuscev.

SHOCKER D.

(Shocker Production, Sweet Entertainment, Studio 11)

 

MARKO LÜK pres. DECONSTRUCTOR LIVE

(Deconstruct, Destruktura, Switch Off Records) 

 

FB: https://www.facebook.com/markolukmusic/

SC: https://soundcloud.com/marko_luk

 

SLIDER

(Underground Connections)

 

FB: https://www.facebook.com/slider.si/

SC: https://soundcloud.com/slider2000

Derivat je ideja, ki združuje dve močni organizacijski inštituciji dveh generacij, ki na pomanjkanje sodelovanja med akterji techno scene odgovarjata na edini način - z združevanjem v močan koncept, kvalitetno glasbeno ponudbo in edinstvenim vizualnim doživetjem. Shocker Production in Deconstruct Events vračata U (unity) v PLUR!

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

STUDIO 11, DUŠAN ĆEŠIĆ S.P.

Plečnikova ulica 6

2000 Maribor