Nalaganje...

Darilni boni, ki so na voljo

NAPREDNO ISKANJE

location

Podrobnosti darilnega bona

Razveselite svoje najbližje ali prijatelje z DARILNIM BONOM, ki ga lahko unovčijo za obisk številnih prireditev iz naše ponudbe! Odlična ideja za DARILO!

Darilni bon v vrednosti:
5 EUR
10 EUR in
20 EUR

Nakup je enostaven. Registrirajte se na naši strani, naročite darilni bon (lahko izberete npr. tudi 5 x 10 eur), izberite plačilno sredstvo in način pošiljanja. Če želite, da darilni bon pošljemo direktno na drugo osebo, izberite drugačen dostavni naslov. Darilni bon Eventima je unovčljiv v vseh Eventimovih Hišah vstopnic (Lastna prodajna mesta Eventim.si).

Darilni bon je unovčljiv tudi na spletni strani www.eventim.si 

Unovčenje darilnega bona na www.eventim.si je zelo preprosto: najprej izberete vstopnice in jih premaknete v nakupovalni voziček. Nato vnesete kodo darilnega bona v polje spodaj in kliknite na gumb "potrdi".

Darilni bon je možno unovčiti v celotnem znesku in ga ni mogoče zamenjati za denar. V primeru, da darilni bon ne pokriva celotnega zneska naročila, lahko plačate preostanek s kreditno kartico. V primeru, da je vrednost določene vstopnice nižja, kot je naveden znesek na darilnem bonu, razlike ne vračamo. 

Vse dodatne informacije so zapisane TUKAJ


Darilni boni so unovčljivi 1 leto od datuma nakupa!

Zemljevid
  • VREDNOSTNI DARILNI BON

    Voucher
    - -

    Slovenia

Oglas, promocija, partnerji