Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

DAN ŽENA V ČRNOMLJU 11.03.2017
OGREVAN ŠOTOR – MAJER ČRNOMELJ
 

Nastopajo:
PETAR GRAŠO, NUŠA DERENDA, MLADI BELOKRANJCI

Vstopnice:
- prvih 100: SAMO 10,90€
- predprodaja: 13.90€ ne spreglej AKCIJA 3 + 1 GRATIS
- na dan koncerta: 15,90€ 
- VIP stojišče 24,90€ (količina vstopnic je omejena)
- PAKET 5 X VIP VSTOPNICA + MIZA za 109€ (količina paketov je omejena)
Vip ponuja: ločeno kadilnico, ločen točilni pult, ločene sanitarije, zabavo neposredno ob odru brez gneče.

Petar Grašo v živo z bendom, 11.marec , v ogrevanem šotoru na MAJERU- Črnomelj ob 20-letnici svoje samostojne kariere. Zabavali nas bodo tudi Maladi Belokranjci in Nuša Derenda.

Petar Grašo je lani z koncertom v razprodani Splitski Areni navdušil vse ljubitelje dobre glasbe, na njegov koncert so prišli ljudje iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije itd. Koncert je obiskalo ogromno obiskovalcev, ki so uživali v izrednem nastopu in ob vseh njegovih hitih. Ta vrhunski koncert je bil najboljša najava v Petrovo turnejo ob njegovi 20-letnici ustvarjanja, med katero je razprodal tudi Pulsko areno, Križanke in Lisinski v Zagrebu.


V soboto, 11.marca se nam v Črnomlju zagotovo obeta odličen koncert. Petar Grašo obljublja, da bo ob dnevu žena zapel vse svoje uspešnice, kot so: MOJE ZLATO, NE ZNAN ZA SE , SRCE ZA VODIČA, UVIK ISTI, VOLIM I POSTOJIM, LJUBAV JEDNE ŽENE itd.
Za super plesno ogrevanje pa bo poskrbel mlad domači narodno zabavni ansambel MLADI BELOKRANJCI, ki so večini zelo dobro poznani. Za nepozabno končnico in dober žur pa bo poskrbela NUŠA DERENDA, katera je bila v Črnomlju vedno dobrodošla in super sprejeta od publike, saj ji je vedno uspelo dvignit na noge vse Belokranjke kakor tudi Belokranjce.


VABLJENI NA DOGODEK LETA V ČRNOMELJ!!!
Ne zamudi: AKCIJA ZA PRIJATELJE 3 + 1 VSTOPNICA GRATIS

 

 

Odgovorni organizator prireditve

ARIJA SUPPORT d.o.o.

Podklanec 7A

8344 Vinica

Oglas, promocija, partnerji