Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

CIGARETTES AFTER SEX

Samo pet dni po izidu svojega težko pričakovane prve plošče bo eden najhitreje rastočih glasbenih fenomenov tega trenutka obiskal Šiško! Brooklynška zasedba Cigarettes After Sex z istoimenskim prvencem, napovedanim za 9. junij, na široko odpira vrata v svoj čudovito zasanjan svet noir romantike, ki nam ga je prvič razkrila s spontano uspešnico 'Nothing's Gonna Hurt You Baby'.

Nič ni bolj vznemirljivega, kot ujeti nastop izvajalca na tisti sladki točki preloma med vročičnim hajpom in polnopravnim zvezdništvom, in pri Cigarettes After Sex je v zraku čutiti prav to napetost. Štiričlanska zasedba je na valu uspeha debitantskega EP-ja, ki ga je proslavila spletna uspešnica 'Nothing's Gonna Hurt You Baby' – več kot 48 milijonov predvajanj samo na YouTubeu! –, že pridobila množice privržencev. Zdaj je s prihajajočim prvim pravim albumom Cigarettes After Sex na tem, da se uveljavi kot ena tistih nepozabnih glasbenih izkušenj naše dobe.

https://www.youtube.com/watch?v=R2LQdh42neg&feature=youtu.be

Nestrpno pričakovano ploščo najavlja single 'Apocalypse', ki, zibajoč se pod vplivi skupin, kot sta Mazzy Star in Red House Painters, nadaljuje ter razvija zvočno podobo Cigarettes After Sex. Tudi album kot celota verno odraža svet, kot ga doživlja vodja skupine Greg Gonzalez, njegove impresionistične vinjete zaljubljenosti okoli topečih se vokalov prepleta v melodična vzdušja, pri tem pa se spogleduje tako s twinpeaksovsko zvočno kuliso kot najbolj srčnimi romantičnimi prizori.

https://www.youtube.com/watch?v=sElE_BfQ67s

Album bo izšel 9. junija, le pet dni pred nastopom skupine v Ljubljani. Priložnosti, da med prvimi na svetu skupaj z zasedbo uživamo v sveže izdani mojstrovini, bomo tako deležni prav v Šiški – ne zamudite je.

 

 

 

 

Odgovorni organiaztor prireditve

Kino Šiška

Trg prekomorskih brigad 3

1000 Ljubljana