Nalaganje...

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

Plavi orkestar, Šank Rock in ostali ....

Po dveh razprodanih koncertih Radio Capris za uvod tudi v letošnje Caprisovo poletje napoveduje koncertno zabavo leta 2017! Na odru se bodo zvrstili mnogi domači glasbeniki in glasbeni velikani s področja nekdanje Jugoslavije - Plavi Orkestar. Na Caprisovem koncertu bomo skupaj prepevali vse njihove največje hite: "Goodbye Teens", "Suada", "Ako su to samo bile laži", "Bolje biti pijan nego star"... Na najbolj vročem odru tega leta bodo z nami tudi slovenski rokerji - Šank Rock! Na Caprisovem koncertu ne bodo manjkale legendarne "Metulj", "Pravljica o mavričnih ljudeh" in energični hiti, kot so "Laški pir" ...

Na Caprisov oder bo tudi letos stopila kopica slovenskih glasbenikov, koncert pa bodo tudi letos odprla še neuveljavljena glasbena imena, ki jih bomo izbrali s pomočjo posebnega natečaja.

Zaradi velikega zanimanja priporočamo, da si vstopnice zagotovite v predprodaji. Del izkupička od prodanih vstopnic bo tudi tokrat šel v dobrodelni namen.

 

Pomembni napotki za obiskovalce: 

- V primeru napovedi zelo slabega vremena spremljajte spletno stran Radia Capris, kjer bomo objavili nadomestno lokacijo.

- Obiskovalcem bodo v Kopru na voljo številna brezplačna parkirna mesta.

Seznam parkirišč bomo objavljali v programu Radia Capris.

- Koncertna zabava se bo pričela kmalu po 17. uri, zaključek pa je predviden ob 2. uri zjutraj. Zaradi predvidene velike gneče obiskovalcem svetujemo, da se na trg odpravijo pravočasno.

- Za otroke do 12. leta starosti je vstop brezplačen. Vstop je brezplačen tudi za invalide, zanje bo rezerviran prostor pred odrom.

 

UTRINEK iz Caprisovega koncerta 2015: http://www.radiocapris.si/dogajanje/n/video-caprisov-koncert-v-4-minutah
UTRINEK iz Caprisovega koncerta 2016: http://www.radiocapris.si/dogajanje/n/foto-razprodan-caprisov-koncert-na-trgu-2016

 

 

Odgovorni organizator prireditve

RADIO CAPRIS d.o.o.

Ulica 15.maja 10B

6000 Koper

Zemljevid
  • TITOV TRG


    6000 Koper

    6000%20Koper%2C%20Slovenia