Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Plavi orkestar, Šank Rock, TPPZ Pinko Tomažič in ostali ....

Po dveh razprodanih koncertih Radio Capris za uvod tudi v letošnje Caprisovo poletje napoveduje koncertno zabavo leta 2017! Na odru se bodo zvrstili mnogi domači glasbeniki in glasbeni velikani s področja nekdanje Jugoslavije - Plavi Orkestar. Na Caprisovem koncertu bomo skupaj prepevali vse njihove največje hite: "Goodbye Teens", "Suada", "Ako su to samo bile laži", "Bolje biti pijan nego star"... Na najbolj vročem odru tega leta bodo z nami tudi slovenski rokerji - Šank Rock! Na Caprisovem koncertu ne bodo manjkale legendarne "Metulj", "Pravljica o mavričnih ljudeh" in energični hiti, kot so "Laški pir" ...

Na največji oder pride tudi 60-članski zbor Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič. Skupaj bomo prepevali legendarne »Bella Ciao«, »Bandiera Rossa« in ostale.

Nastopili bodo tudi mnogi obalni glasbeniki: Žiga Rustja, Lea Sirk, Marina Martenson, Steffy in Teenagers, koncert pa bodo tudi letos odprla še neuveljavljena glasbena imena, ki jih bo Radio Capris izbral s pomočjo posebnega natečaja.

Zaradi velikega zanimanja priporočamo, da si vstopnice zagotovite v predprodaji. Del izkupička od prodanih vstopnic bo tudi tokrat šel v dobrodelni namen.

 

Pomembni napotki za obiskovalce: 

- V primeru napovedi zelo slabega vremena spremljajte spletno stran Radia Capris, kjer bomo objavili nadomestno lokacijo.

- Obiskovalcem bodo v Kopru na voljo številna brezplačna parkirna mesta.

Seznam parkirišč bomo objavljali v programu Radia Capris.

- Koncertna zabava se bo pričela kmalu po 17. uri, zaključek pa je predviden ob 2. uri zjutraj. Zaradi predvidene velike gneče obiskovalcem svetujemo, da se na trg odpravijo pravočasno.

- Za otroke do 12. leta starosti je vstop brezplačen. Vstop je brezplačen tudi za invalide, zanje bo rezerviran prostor pred odrom.

 

UTRINEK iz Caprisovega koncerta 2015: http://www.radiocapris.si/dogajanje/n/video-caprisov-koncert-v-4-minutah
UTRINEK iz Caprisovega koncerta 2016: http://www.radiocapris.si/dogajanje/n/foto-razprodan-caprisov-koncert-na-trgu-2016

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve

RADIO CAPRIS d.o.o.

Ulica 15.maja 10B

6000 Koper

Zemljevid
  • TITOV TRG


    6000 Koper

    6000%20Koper%2C%20Slovenia