Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

OKTOBER JE DOBER - 07.10.2017 - šotor KOŠTABONA - KOPER
BIG FOOT MAMA / HAMO & TRIBUTE TO LOVE / Q2o

Big Foot Mama je slovenska rock skupina, ustanovljena leta 1990 v Ljubljani. Skupino danes sestavljajo Grega Skočir (vokal), Alen Steržaj (bas kitara), Jože Habula (bobni), Daniel Gregorič (kitara) in Zoran Čalić (kitara). Izdali so sedem studijskih albumov, tri live albume in zbirko uspešnic.

Nastala je kot srednješolska skupina, ki je preigravala rock'n'roll uspešnice, že kmalu pa so člani začeli snemati avtorsko glasbo. Višek priljubljenosti so dosegli po tretjem albumu Tretja dimenzija leta 1999, ko so veljali za rock/pop skupino desetletja, podirali rekorde prodaje in napolnili nekaj največjih koncertnih prizorišč v Ljubljani, kot sta Križanke in Hala Tivoli. Poleg tega so nastopali na različnih prizoriščih po vsej Sloveniji, od klubskih do festivalskih. Leta 2010 je skupina praznovala dvajseto obletnico delovanja z izidom dokumentarnega filma »Tist' dan v tednu«. Njihov zadnji album, Izhod, je izšel 17. maja 2012 in prav tako dosegel prvo mesto slovenske lestvice albumov po prodaji. 

FACEBOOK
https://www.facebook.com/bigfootmamaofficial/

YOUTUBE
https://www.youtube.com/user/BigFootMamaOfficial

------------------- X -------------------- X -------------------- X -------------------

Hamo & Tribute 2 Love

Koncerti polni iskrenosti, dinamičosti, preigravanja in bluesovske improvizacije so že deset let ključni atributi Hamo & Tribute 2 Love. Novi album 3p so februarja letos predstavili pred razprodano dvorano Kina Šiška, album je bluesovski in kričeč, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let. Za seboj imajo Hamo & Tribute 2 Love že lepo število uspešnic, večna iskanja lubezni pa vpletajo v fuzijo bluesa, rocka in soula.

FACEBOOK
www.facebook.com/tribute2love

YOUTUBE
www.youtube.com/bluesmiss

------------------- X -------------------- X -------------------- X -------------------

Q2o

Prvič smo se sestali skupaj leta 2010 Lean Kozlar in Andrej Rot, kasneje sta se nam pridružila še Teo Parovel in Simon Markežič. 

Prvotno ime skupine oziroma dua je bilo Q2, kar bi pomenilo kot dva. Ker se je s časom število članov v skupini povečalo smo malenkost spremenili ime, dodali smo še črko o in sedaj smo Q2o. 

Igramo predvsem v klubih, barih in na raznih koncertnih prireditvah…Letos imamo za sabo festival GORA ROCKA in MESTO MLADIH, igrali smo z priznanimi bandi kot so Bfm, Elvis Jackson, Bajaga, Hamo, Zablujena, Tabu, Zmelkoow, Dubioza,…itd! Poleg avtorske glasbe, preigravamo tudi priredbe slovenskih in tudi tujih pop/rock izvajalcev. Večinski avtor naše glasbe je Andrej Rot. 

Izdana imamo dva singla z videospotom, SAM NAPREJ in FLAŠKA. V začetku naslednjega leta pa izdamo svoj prvi CD. 

Ker smo mladi, polni energije in ker uživamo v tem kar delamo, si želimo čim večjega števila nastopov. 

Naše sporočilo za vas: Imejte se radi da nas bo več kot Kitajcev! ;) 

FACEBOOK
https://www.facebook.com/Q2Orockmusic

YOUTUBE
http://www.youtube.com/watch?v=GPIaljHCJS0

http://www.youtube.com/watch?v=8R8bRP96jfQ

Pričetek prodaje vstopnic JUTRI ob 12.00 uri na vseh prodajnih mestih Eventim SI

Z nakupom VSTOPNICE v predprodaji imate v ceni še dve ugodnosti in sicer:
➡ Možnost brezplačnega prevoza KOPER - KOŠTABONA - KOPER, do zasedenosti prostih mest! 
➡ 1x konzumacijo - pijačo GRATIS!

 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organiaztor prireditve:

PREDODROM d.o.o.

Puntarjeva 17

6000 Koper