Nalaganje...

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

Ronnie O’Sullivan prihaja v Ljubljano! Slovenski ljubitelji snookerja, pripravite se na noč snooker čarovnije.

Judd Trump versus Ronnie O’Sullivan, le kateri bo zmagovalec Best of Snooker Ljubljana? Pridite na veliki snooker spektakel 11. maja, v Halo Tivoli in izvedeli boste med prvimi! 

 

Po decembrski ediciji  snooker večera, kjer so se v dvobojih pomerili Mark Selby, Neil Robertson, Shaun Murphy in Judd Trump, je nihče drug kot Mark Selby postal prvi zmagovalec Best Of Snooker v Ljubljani. Ste pripravljeni, da med prvimi izveste, kateri bo naslednji zmagovalec?

Britanec Judd Trump je star 27 let in je trenutno št. 4 na svetu. Nekdanji svetovni prvak sliši tudi na ime ‘Ace in The Pack’, osvojil je mnogo prvenstev, med njimi Australian Open, China Open, UK Championship, International Championship in World Grand Prix. Prišel je tudi do finala na prvenstvu v Cruciblu.

Ronnie O'Sullivan velja za največjega igralca snookerja v zgodovini tega športa. 'The Rocket' je  v letu 2016 že šestič osvojil največje prvenstvo, The Masters. Takšen uspeh je že doživel Stephen Hendry,  s to razliko, da  O'Sullivan še zdaleč ni končal z nizanjem zmag. Je rekorder med največ doseženimi 'century breaki', že kot 10-letni čudežni snooker otrok je nanizal prvega.

Cene vstopnic:

 

- 150 eur –VIP + meet & greet  (vključuje fotografiranje  in podpisovanje avtogramov)

-  100 eur - VIP

-  65 eur – 1. kategorija

- 45 eur – 2. kategorija

-  35 eur – 3. kategorija 

 

 

Za ljubitelje snookerja smo pripravili še dodatno presenečenje, poleg vstopnic so na Eventim.si na voljo podpisane snooker krogle in palice po ugodni ceni, vendar v zelo omejeni količini, zato pohitite- 100 krogel in 50 palic, vse s podpisom Ronnija O'Sullivana in Judda Trumpa. Kupljene krogle in palice boste prejeli na samem dogodku s posebno vstopnico, ki bo služila kot dokazilo o vašem nakupu.


 Odgovorni organizator prireditve 

SC PROJECTEXPO GAMES & SPORTS SRL 

Str. Doamna Ghica 1 

Bucharesti


Zemljevid
  • Dvorana Tivoli

    Celovška cesta 25
    1000 Ljubljana

    Celov%C5%A1ka%20cesta%2025%2C%201000%20Ljubljana%2C%20Slovenia

Oglas, promocija, partnerji