Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Najboljši hip hop dogodki se vračajo domov! 
V letu praznovanja - 10 let Radio Banga, smo že trikrat močno zaropotali s koncerti v Velenju (Frenkie, Zlatko, Stoka, Smoke Mardeljano). Veliki finale se bo zgodil na mariborskem Štuku!
Nastopajoči iz Hrvaške, Srbije, Velenja in seveda najmočnejši domači, bodo postregli z novostmi in seveda vsemi svojimi klasikami. 

MARIN IVANOVIĆ STOKA (HR) 
Živa legenda je vstala od mrtvih! Vsaj, če gre verjeti njegovemu uradnemu facebook profilu, je Marin Ivanović – Stoka nedavno zadnjič izdihnil, ko je v 35. letu starosti izgubil večletno bitko z zasvojenostjo s kokainom.
Pa temu ni tako – Nekdanji član udarnega dvojca Nered & Stoka še vedno grize in trese odre, po prej omenjeni šokantni napovedi novega albuma Stara škola kreka – iz tame u svjetlo pa ga bo njegov brezkompromisen flow po dooolgem času naplavil v Slovenijo in to prav tja kjer je nazadnje nastopal v Mariboru!
Eden vidnejših predstavnikov hrvaškega hip hopa in gonilna sila tamkajšnje glasbene revolucije in popularizacije žanra sredi devetdesetih bo na mariborskem Štuku, raztrgal mikrofon. Mož, ki med že odkljukana imena s seznama kolaboracij ob Neredu šteje še imena, kot so Josipa Lisac, Toni Cetinski, General Woo, Target in Dino Dvornik, itd.

EMKEJ bo premierno predstavil svoj četrti solo album Probaj razumet! Na odru se bo prerival s svojimi velebrati - pomeni, da lahko poleg novitet in njegovih klasik pričakujemo tudi Velebor šuse!

Mrigo & Ghet se kot dvojec v Maribor vračata po letu 2014! S svojim trdim in neizprosnim slogom sta kriva za peklenske rap nastope po vsej Sloveniji, odre pa sta si med drugim delila s hip-hop legendami, kot so: ONYX, M.O.P., GZA (Wu Tang Clan) in DAS EFX.
Velebor!

Smoke Mardeljano je eden najbolj cenjenih underground hip hop izvajalcev v Srbiji in okoli. O njegovem delovanju ter osebnem življenju je leta 2016 spletni portal VICE posnel dokumentarni film z naslovom »Ja repujem – Smoke Mardeljano«. 

Egon Mito - bo premierno predstavil odlični novi album Bratstvo in Estradstvo! Velebor!

Za ogrevanje bodo poskrbeli Utrip in ROYAL BUNCH!

+ DJ Sunny Sun & DJ Mrigo after!

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

SANELA JELIČIĆ S.P.

Stanetova ulica 28

3320 Velenje