Nalaganje...

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

Vsi nestrpno pričakujemo mesec maj, najlepši mesec, ki ga zaznamujejo predvsem toplo sonce, vonj cvetja, vzhičenost pred skorajšnjimi poletnimi počitnicami, ter seveda AJDOVŠČINA V MAJU!
Tradicionalna prireditev za staro in mlado bo tudi letos potekala zadnji konec tedna v maju (sobota, 26.5. ter nedelja, 27.5.) in sicer na dveh lokacijah po naslednjem programu:

SOBOTA,26.5.:

Dnevni program - GRAJSKO OBZIDJE - INDIJANSKA SOBOTA:

Celodnevni otroški program pod okriljem animacijske skupine FulDoro, ki poskrbi, da otroška domišljija oživi!
Postavili bomo pravo indijansko vas, ustvarili glasbene inštrumente, indijanske perjanice in lovilce sanj! Za prave indijance bo poskrbela tudi delavnica s poslikavo obraza in bleščečimi tatuji, ki jih ni nikoli preveč! Otroci bodo sestavili svojo glasbeno točko, skupaj zarajali in zaplesali. Vsak otrok bo svoj izdelek lahko odnesel domov.
V športnem kotičku pa se bodo otroci lahko podali na športno dogodivščino. Njihovo spretnost, moč in agilnost bodo lahko preizkusili na poligonu, primernemu za otroke od 3-10 let. Vsak otrok bo prejel tudi simbolično nagrado za sodelovanje.
Po zaključku otroškega programa pa sledi Dan mladih pod okriljem Mladinskega sveta Ajdovščina z namenom združevanja, povezovanja in vključevanja mladih med 15. in 29.letom starosti. Mladi se bodo lahko ob kavici družili z ajdovskim županom, ga povprašali o strategiji za mlade in mu podali svoje predloge, kritike, pohvale ter ideje o dogajanju v naši občini. V lounge roomu se bodo predstavile mladinske organizacije in obiskovalcem predstavile svoje dejavnosti.

Večerni program - ŠPORTNI PARK PALE - KONCERT:

Zagotovo ne smeš zamuditi koncerta skupine PARNI VALJAK (ob 22h) in TABU (ob 00.15) - nepozabno bo! Vstopnice bodo v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih od 9,90 EUR naprej, na dan koncerta bo vstopnina 15 EUR.

NEDELJA, 27.5.:

Dnevni program - GRAJSKO OBZIDJE - PRAVLJIČNA NEDELJA:

Nedeljsko druženje z otroci bo pravljično in čarobno, saj se bodo znašli v svetu super junakov in pravljic, kjer ne bo manjkalo gusarjev, princesk... V ustvarjalnem kotičku si bodo otroci izdelali svojo poljubno masko ali krono, ves čas pa jih bo zabaval klovn Bine, ki bo otrokom izdeloval figurice iz balonov.
Animirana ustvarjalna delavnica pravljilutkice otroke vzpodbuja h kreativnosti - otroci bodo ustvarili čisto svoje lutke, določili naslov ter zgodbo, glavne like ter skupaj uprizorili čisto svojo lutkovno predstavo, ki bo vsekakor unikatna, magična in neponovljiva!
Za zaključek otroškega programa pa si bomo ogledali otroško predstavo Tačke na patrulji, ki govori o prijateljstvu, pogumu in vzajemni pomoči. Lepo vabljeni vsi otroci in otroci po srcu!

Večerni program - GRAJSKO OBZIDJE - KONCERT:

Glasbeni nastop DEJAN VUNJAK IN BRENDIJEVE BARABE - zabava za vse generacije brez vstopnine! Lepo vabljeni!

Oba dni bo tekom dneva v grajskem obzidju tudi sejem lokalnih izdelkov, pridelkov in produktov pridnih domačih rok ter mini otroški zabaviščni park.

Se vidimo maja - v Ajdovščini!

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

DAM-FEST Damjan Čoha s.p.

Cebejeva ulica 21

5270 Ajdovščina

Zemljevid
  • AJDOVŠČINA

    ŠPORTNI PARK PALE
    5270 Ajdovščina

    5270%20Ajdov%C5%A1%C4%8Dina%2C%20Slovenia