Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

  • Mednarodno priznani francoski elektronski pop duet AIR, Jean-Benoît Dunckel in Nicolas Godin, napovedujeta izid novega albuma ''LOVE 2''  4. oktobra 2009. Francoza sta novi material ustvarjala v lastnem studiu poimenovan Atlas Studio, ki jim je nudil odlično zatočišče, kjer sta nemoteno oblikovala vseh novih 12 skladb, ki so našle mesto na ''LOVE 2''. Zasedba Air je nastala leta 1995. V glasbi Francozov so opazni močni vplivi elektronskih izvajalcev iz 70. let, kot so Vangelis, Jean Michele Jarre in Francis Lai, fanta pa skladbe ustvarjata tudi pod vplivom psihedelične rock zasedbe Pink Floyd, skupine Tangerine Dream in znamenitega francoskega pevca Sergea Gainsbourga. Godin in Dunckel sta doslej že objavila pet studijskih albumov in sicer, Moon Safari, The Virgin Suicides, 10 000 Hz Legend, Talkie Walkie in Pocket Symphony. 

  • Ob izidu novega albuma AIR napovedujejo tudi evropsko turnejo, ki se bo v ponedeljek, 14. decembra 2009 ustavila v ljubljanski Hali Tivoli. 


  • AKCIJA ''300''   

  • POSEBNA AKCIJA ZA VSE KUPCE VSTOPNIC V SISTEMU EVENTIM.   
  • ZA KUPCE PRVIH 300 VSTOPNIC KONCERTA AIR V LJUBLJANSKI HALI TIVOLI, KI SE BO ZGODIL V PONEDELJEK, 14. 12. 2009 OB 20.00, SMO PRIPRAVILI POSEBNO AKCIJO. EKSKLUZIVNA PREDPRODAJNA CENA VSTOPNIC PO 35 EUR.