Koledar dogodkov

Opis

Center urbane kulture Kino Šiška je središče sodobne in urbane ustvarjalnosti v Ljubljani ter v širšem slovenskem prostoru. Je prvi in edini projekt svoje vrste v regiji, namenjen koncertnim, gledališkim, plesnim in eksperimentalnim dogodkom, skrbel pa bo tudi za produkcijske pogoje (vadbo, laboratorije in studie). S svojim programom Kino Šiška predstavlja in združuje urbanost, multikulturnost, politično neobremenjenost, tehnološko naprednost in vzpodbuja inovativnost, kreativnost ter mednarodna povezovanja.

Z arhitekturnimi in tehnološkimi inovacijami na kar 2.468 m2 se Kino Šiška uvršča med večje in tehnično najsodobnejše objekte svoje vrste v Evropi. V veliki dvorani Katedrali premore 800 stojišč oziroma 450 sedišč na 743 m2, ki se lahko prilagajajo posameznim, večinoma glasbenim in gledališkim dogodkom, v mali dvorani Komuni pa 200 stojišč oz. 120 sedišč na 205 m2 za intimnejše, pretežno eksperimentalne in debatne dogodke.

Kino Šiško je tudi lastno prodajno mesto Eventim.si. Eventim je največji prodajalec vstopnic tako v Sloveniji, kot v Evropi. Na prodajnem mestu Kino Šiška prodajamo vstopnice za vse večje prireditve (koncerti, festivali, športne prireditve, gledališče, sejmi itd.) v Sloveniji, Hrvaški, Avstriji, Italiji, Madžarski in celotni srednji in vzhodni Evropi. Izdajamo tudi kartice paysafe card in izdajamo, ter polnimo Smartpaycard.

Če se v Kino Šiška odvija dogodek je na voljo tudi večerna blagajna. Plačilo na večerni blagajni je možno le z gotovino.

DELOVNI ČAS:

Od ponedeljka do petka med 15.00 in 20.00 uro.

V primeru dogodka je blagajna odprta eno uro pred pričetkom.

 

M: +386 30 310 110

Tel.: +386 1 500 30 00

E-mail: info@eventim.si

(za hitrejšo obravnavo vaših vprašanj vas naprošamo, da se obrnete predvsem na navedeni e-poštni naslov. Za večina postopkov, kot so stornacije, pritožbe itd. potrebujemo vaš pisni zahtevek.)

Web: www.eventim.si

Facebook: https://www.facebook.com/eventim.si

Naslov: Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana