Nalaganje...

Željko Bebek vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Željko Bebek. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

ŽELJKO BEBEK NAJAVLJA KONCERTNI SPEKTAKEL V KRIŽANKAH

PETEK, 21. SEPTEMBRA 2018

Željko Bebek je eden najbolj popularnih glasbenikov v naši regiji, z zavidljivo glasbeno kariero, ki traja že več kot 40 let.

Željko Bebek je za leto 2018 najavil regionalno koncertno turnejo ‘Ono nešto naše’, ki jo je 8. marca pričel z razprodanim koncertom v priljubljeni dvorani Cibona v Zagrebu ter popolnoma navdušil vse prisotne s kar tri ure trajajočim koncertom - obiskovalci so uživali v največjih hitih tega glasbenika, na odru pa so se mu pridružili tudi številni gosti.


Na aktualni turneji bo priljubljeni pevec septembra v Križankah predstavil pesmi iz aktualnega albuma ‘Ono nešto naše’, ter tudi legendarne pesmi iz dolgoletne kariere. V njegovem bogatem, spoštovanja vrednem opusu so tudi pesmi skupine Bijelo dugme – z njimi je Bebek posnel kar 8 studijskih albumov.

Željko Bebek bo na turneji nastopil z bendom v razširjeni zasedbi, spremljala ga bo godalna in brass sekcija. Z energijo in prodornim, prepoznavnim glasom ta koncertni velemojster zagotovo ne bo pustil nikogar ravnodušnega.

Bebek je skupaj s producentom in avtorjem Branimirjem Mihaljevićem pripravil posebno skrbno pripravljen koncertni repertoar, na set listi bodo skladbe, ki so nastale s skupine Bijelo dugme, pa tudi zimzeleni hit ‘Jabuke i vino’, ki ga je pred 35. leti posnel s skupino Zana:

‘Na aktualni turneji bom zapel pesmi, ki jih že dolgo nisem. Med njimi je veliki hit ‘Jabuke i vino’. Ker je ta pesem duet, je nisem imel priložnosti izvajati na klubskih koncertih, zato sem se odločil, da bo pesem del koncertega repertoarja na turneji. Pri pesmi se mi bo pridružila mlada Franka Batelić. Zelo jo spoštujem in cenim ter ji prerokujem svetlo prihodnost. To bo zanimiv spoj, ki bo pesem predstavil v novi luči.’ je izjavil Željko.

Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.

Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.

 

 

Mars Music d.o.o. / Dallas d.o.o.

Finžgarjeva ulica 8, 1000 Ljubljana

Več informacij:

dallaspr@dallasslo.si

Telefon: +386 1 200 76 60


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.